Tullportsgatan 7 / Gådeåstaden / Härnösand

Ljus och trivsam gavellägenhet

Slutpris
250 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 802 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tullportsgatan såldes av oss 2020-07-13. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Tullportsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gådeåstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna ljusa trerumslägenhet med gavelläge. Vill du renovera och sätta din egen prägel på ditt boende så är det här chansen för dig! Lägenheten erbjuder kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum samt duschrum och hall. Balkongen har fint söderläge och erbjuder många soltimmar varje dag.

Lägenheten ligger på tredje våningen och den är på ca 67 kvm och månadsavgiften är på 3 802 kr. Till lägenheten medföljer både förråd och matkällarförråd.

I Brf Sirius bor du med närhet till centrum, livsmedelsaffär och promenadavstånd till resecentrum.

Skynda att anmäla er till visningen, tillträde kan ske omgående om önskemål finns!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gådeåstaden

Gådeåstaden är ett väldigt lugnt område som ligger mycket centralt. Närmast centrum har du också en vacker utsikt över Nattviken.

Förskolor och skolor

I området finns tre förskolor och Solenskolan med årskurser från förskoleklass till och med årskurs sex. Solenskolan är en mångkulturell skola där nästan hälften av de 380 eleverna har ett annat modersmål. Skolan har ett språkutvecklande arbetssätt och ser tvåspråkigheten som en styrka. Utomhuspedagogik är en naturlig del i den dagliga verksamheten. Även Orrens förskola finns vid tunnelplan som det är gångavstånd till.

Lekplats

I närområdet finns en fin lekplats med gungor, klätterställning, rutschkanor och en linbana samt sandlådor.

Kommunikation

Till och från Gådeåstaden kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 58 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det knappt en kilometer. Du kan också enkelt ta dig till och från Sundsvall med buss nummer 201 som går från E4:an vid Gulf.

Närområde

I absoluta närhet ligger livsmedelsaffär, bageri, bensinmack, återvinningsstation och pizzeria. Du har bara några minuter till Härnösands teater, Technichus Science Center samt centrum med caféer, restauranger, butiker, gym och livsmedelsaffärer. I närheten till området ligger vårdcentral och folktandvård.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.