Viljansvägen 47 / Kovland / Sundsvall

Välrenoverat hörnradhus!

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 783 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på Viljansvägen såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Kovland samt även på Viljansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kovland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med bästa läget på gaveln finns detta välrenoverade radhus om 2 rum och kök. Hela bostaden har genomgått stora renoveringar i närtid med modernt kök, helkaklat våtutrymme och ljusa moderna ytskikt.
Stor altan i söderläge med plats för sittgrupp och grill. Lättskött trädgårdstomt med plats för odling och lek.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kovland

Kovland är en ort nordväst om Sundsvall som traditionellt dominerats av jord- och skogsbruk. Här finns villaområden och ett centrum även med lägenheter och en del butiker. Genom samhället slingrar sig Sättnaån som har stor betydelse för friluftslivet, dessutom finns Storberget i Västansjö med storslagen utsikt. Detta rofyllda landsbygdsboende har allt som behövs för att fungera.

Service

I Kovland finns bland annat ICA kovland med postombud, blomsterhandel, kiosk och pizzeria.

Fritid

Här finns Ånäsparken som erbjuder olika aktiviteter och dans, Sättna kyrka, friluftsbaden Segersjön och Väster Lövsjön, skid- och motionsspår, idrottshall, fotbollsplaner, hockeyhall och friidrottsanläggning med mera.

Kommunikation

Avstånd till centrum är ca 13 km och restid ungefär 20 min. Bussförbindelserna från Kovland till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid.

Familjeliv

Här finns bland annat Vallens skola, Kovlands förskola och Viljans förskola. Vallens naturskola bredvid kyrkan ger bullerbykänsla och eleverna odlar tillsammans med sina föräldrar i skolans trädgård och växthus där grönsaker och potatis serveras i skolans matsal.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.