Hälledalsvägen 63

Hälledalsvägen 63

Slutpris

500 000 kr


Hälledal— Ramvik— Härnösand

Hälledalsvägen 63


Slutpris
500 000 kr

Hälledal— Ramvik— Härnösand

Hemtrevlig villa med högt läge och fin utsikt!

Denna hemtrevliga lilla villa ligger på Hälledalsvägen 63 mitt i Hälledal. Med dess höga, soliga läge och fina utsikt är läget perfekt för den som vill njuta i solstolen med en kaffekopp. På entréplan möts man av ett hemtrevligt kök med plats för stort matbord, ljust vardagsrum med pelletskamin och ett fräscht duschrum. På övre plan finns två större sovrum och ett mindre arbetsrum/sovrum samt ett allrum.

I den lättskötta trädgården finns gott om syrener, två äppelträd, vinbärsbuskar och rabarber. Här finns även en egen grillplats. Njut av sommarmiddagar på uteplatsen på gaveln eller av solnedgången och utsikten på den lilla altanen. Det finns gott om parkeringsplatser på den nyligen iordninggjorda grusade parkeringen eller i det enklare garaget. Uppvärmning sker via de nya elementen och pelletskaminen i vardagsrummet. Fiber från Sevanet finns indraget.

I Hälledal bor du mitt i mellan Härnösand och Kramfors och det är bra pendlingsmöjligheter åt vardera hållet. Här finns en livsmedelsaffär, förskola, skola upp till årskurs sex samt badhus och bibliotek. Nära är det även till Snibbens camping med sommarcafé och badplats. I Hälledal bor man med närhet till naturen, fina fiskesjöar och skoterleder. Det är ca fyra kilometer till Höga Kustenbron, två restauranger, fina vandringsleder och andra sevärdheter i världsarvet Höga Kusten.

Varmt välkommen att boka in dig på en trevlig visning redan idag!


Boarea/biarea
67/65 kvm
Driftkostnad
45 772 kr/år
Tomtarea
1 140 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-07-10

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Hälledalsvägen såldes av oss 2024-07-10. Se alla våra försäljningar i Ramvik samt även på Hälledalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.