Kärrby 109

Kärrby 109

Slutpris

520 000 kr


Ramvik— Härnösand

Kärrby 109


Slutpris
520 000 kr

Ramvik— Härnösand

Hemtrevlig liten villa i natursköna Kärrby!

Låt oss få hälsa er välkommen till denna trevliga lilla villa i natursköna Kärrby! Bostadens storlek gör att den passar lämpligt både som åretrunt bostad eller som fritidshus. Här bor du med naturen som granne och du kan njuta av fågelkvitter, höra Judeån strömma förbi och kanske räven kommer förbi på ett besök. I Kärrby har du nära till många fina fiskesjöar och skoterleden ligger i närheten för den som vill åka iväg på en tur. Det lilla huset erbjuder ett entréplan med kök, matrum med braskamin, vardagsrum och sovrum samt duschrum. På övre plan finns allrum och sovrum. Den stora altanen har söderläge och erbjuder många härliga soltimmar.

Jordvärmeanläggningen bidrar till en låg driftskostnad och fiber från Servanet finns indraget. På den asfalterade uppfarten finns gott om parkeringsmöjligheter. Trädgården erbjuder odlingslådor, vinbär, hallon, smulbär och i slänten mot ån växer gott om smultron. Här växer även vackra pioner och rosor.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!


Boarea/biarea
75/38 kvm
Driftkostnad
32 385 kr/år
Tomtarea
3 240 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-03-12

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Kärrby såldes av oss 2024-03-12. Se alla våra försäljningar i Ramvik samt även på Kärrby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.