Ängesvägen 9 / Sundsbruk / Sundsvall

Trivsam 3:a med inglasad balkong!

Slutpris
490 000 kr
Boarea
79,5 kvm
Avgift
4 645 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på ängesvägen såldes av oss 2019-09-03. Se alla våra försäljningar i Sundsbruk samt även på ängesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundsbruk är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och rymliga 3:a i ett lugnt, barnfyllt område med härlig lekpark. Trevlig planlösning med rymligt vardagsrum och utgång till inglasad balkong, vitt kök, stambytt badrum med kakel och klinker samt två sovrum.

Här bor man med närhet till Birsta, Alnö och Sundsvall. Förskola och busshållplats precis i närheten.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Sundsbruk

Sundsbruk är en bruksort i Sundsvalls kommun, belägen ca 10 km norr om Sundsvall. Samhället, som sedan 2015 ingår i tätorten Sundsvall, angränsar i norr till tätorten Timrå i Timrå kommun. Sundsbruk innefattar bostadsområdena Finsta, Gångviken och Skönvik.

Service

Sundbruk har på senare år blivit mer attraktivt för barnfamiljer på grund av närheten till Birsta köpcentrum som är en ort och en extern köpstad i Sundsbruk, Birsta är Norrlands största köpcentrum, och Sveriges tredje största handelsområde som delas upp i Västra och Östra Birsta, på var sin sida om E4. Köpstaden har inalles cirka 150 butiker och restauranger. Birsta utsågs mars 2010 till Sveriges bästa köpcentrum bland 150 köpcentrum rankade av besökarna i en undersökning av tidningen Market. I Sundsbruk finns även ICA MAXI Stormarknad, Pizzeria Campino, Restaurang Gula Villan och AFRA FOOD.

Fritid

Sundsbruk har ett eget fotbollslag, Sund IF. Här finns kyrkan, Sköns kyrka samt Sundsvall RC klubb, Raceway SRCK.

Kommunikation

Sundsbruk ligger ca 10 km norr om Sundsvall. Det tar ca 12 min med bil. Mycket bra busskommunikation till Birsta City och Sundsvalls centrum mm

Familjeliv

I Sundsbruk finns följande förskolor: Humlans förskola och Solstrålens förskola samt föräldrakooperativet Vårbacken. Den skola som finns i området är Gångvikens skola F-6.

Tips & inspiration