Åkersviksgatan 7 C / Centrum / Sundsvall

Central tvåa med högt, fritt läge!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
56.5 kvm
Avgift
3 821 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkersviksgatan såldes av oss 2019-06-28. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Åkersviksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Åkersviksgatan 7!

2 rum och kök på attraktiv adress med högt fritt läge och närhet till stan. Modernt kök och köksö och matplats samt utgång till balkong. Vardagsrummet är rymligt och badrummet är helkaklat med egen tvättmaskin. Sovrummet är beläget mot innergården och separat klädkammare erbjuder goda förvaringsutrymmen. Lägenheten ligger med högt, fritt läge och har 2,7 meter i takhöjd.

Här bor du med närhet till buss- och tågförbindelser, universitet och gymnasium samt Stenstaden med dess utbud av butiker och restauranger.

Välkommen på visning, anmälan sker via webben!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.