Bruksgatan 28 / Sundsvall

Villa med äldre charm!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
100/60 kvm
Driftkostnad
55 700 kr/år
Tomtarea
973 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Bruksgatan såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Bruksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bruksgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Skönsberg och Bruksgatan 28.
Här erbjuder vi nu ett väl underhållet hus med flertalet genomförda renoveringar.
Ett socialt entréplan som erbjuder vardagsrum med kamin samt kök och matsalsdel med utgång till den stora altanen i söderläge.
Övre planet består av 3 sovrum, sovalkov samt toalettrum.
Carport samt garage.
Uppvuxen tomt i söderläge, med ett antal bärbuskar och fruktträd.

Välkommen att boka er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skönsberg

Skönsberg är en stadsdel i nordöstra Sundsvall. Stadsdelen avgränsas i norr av Ortviksberget, till öster av Ortviken och Korsta, i söder av Sundsvallsfjärden. Väster om Skönsberg utgör Europaväg 4 gräns till stadsdelen Haga. Skönsberg kallas ibland för Staden i staden och ligger 2 km från Sundsvalls centrum och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och hyresrätter.

Service

Här finns bland annat apoteket Granen, Willys, postombud, bankkontor, butiker, frisörer, blomsteraffär, gym (Stars gym), speleria med kiosk, restaurang med pub, gatukök, thaimat take-away, Pizza Hut och pizzeria Bella Italia. Äldreboendena Bruksgården 1 och 2 samt Hellbergsgården. Gillebergets vårdcentral. Boende hör till Folktandvården Centrum-Sundsvall. Här finns även privattandläkare.

Fritid

Här finns bibliotek och Skönsbergs fritidsgård, bangolf, Skönsbergs Folkets hus, öppna förskola, Birgittakyrkan, tennishall, bågskyttebana, isbanor. Sportoteket Skönsberg där det finns sportutrustning att låna för hela familjen.

Kommunikation

Avstånd till centrum är cirka 2-3 km och restiden cirka 10 min. Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser, även nattetid.

Familjeliv

De skolor som ligger i närheten är Hellbergsskolan F-6, Korstaskolan (grundskola) och Skönsbergs skola (grundskola). De förskolor som finns i området är Förskolan Lotsgatan, Läraren och Storken förskolor, alla är kommunala förskolor. Medborgargatans förskola är ett personalkooperativ. I Skönsberg finns även ett familjedaghem.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.