Gnejsvägen 20
Gnejsvägen 20
Henrik Teiler, ansvarig mäklare i Sundsvall
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Henrik Teiler

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

Gnejsvägen 20

Utgångspris

4 450 000 kr


Utgångspris

4 450 000 krSidsjö— Sundsvall

Gnejsvägen 20


Kommande försäljning
Utgångspris
4 450 000 kr

Sidsjö— Sundsvall

Rymlig villa i populära Sidsjö!

"Kommande försäljning"
Inom kort kommer denna rymliga villa att publiceras som till salu i ett mycket eftertraktat och barnvänligt område. Här finns ett perfekt boende för dig som letar hus relativt centralt i Sundsvall men också nära vackra, natursköna Sidsjön. Fastigheten angränsar fint mot skogen och här kan man sätta på sig skidor/skor och ansluta elljusspåret hemifrån.

Huset erbjuder bl a ett renoverat badrum, ett väl tilltaget vardagsrum med fina sällskapsytor med plats för både mat- och soffgrupp. Härifrån finns även utgången till altanen och den fina trädgården med egen damm och pergola. Genomgående ljusa ytskikt och här finns två badrum med kakel och klinker. Här finns även en halvt inglasad altan med fint solläge och gott om plats för utemöbler. I källardelen finns gott om ytor med flera sovrum, allrum, badrum, wc, bastu, tvättstuga, förråd m m.

Låga driftskostnader med fjärrvärme och egen braskamin. Dessutom finns det indraget fiber i huset samt ett garage med en installerad elbilsladdare (Easee).

Här bor ni med promenadavstånd till Sidsjön och dess fina natur och möjlighet till fritidssysselsättningar så som löpning, fiske, bad, skidåkning m m. Det är även direkt närhet till mataffär, busshållplats och Sidsjöns fritidsområde. Här är det även nära till två grundskolor i Sidsjö men också förskolor och vårdcentral finns här i närheten.

Bostaden annonseras som "Kommande försäljning".
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info.
Bostaden är besiktad inför försäljningen.

Välkomna med er intresseanmälan redan nu.


Utgångspris
4 450 000 kr
Boarea/biarea
119/114 kvm
Driftkostnad
55 538 kr/år
Tomtarea
800 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)

Mäklarhuset Sundsvall

Kontakta Henrik för mer information kring Gnejsvägen 20.

Henrik Teiler

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Inom kort kommer denna rymliga villa att publiceras som till salu i ett mycket eftertraktat och barnvänligt område. Här finns ett perfekt boende för dig som letar hus relativt centralt i Sundsvall men också nära vackra, natursköna Sidsjön.
Rymlig villa i populära Sidsjö!

Inom kort kommer denna rymliga villa att publiceras som till salu i ett mycket eftertraktat och barnvänligt område. Här finns ett perfekt boende för dig som letar hus relativt centralt i Sundsvall men också nära vackra, natursköna Sidsjön.

Härifrån finns även utgången till altanen och den fina trädgården med egen damm och pergola.
Rymlig villa i populära Sidsjö!

Inom kort kommer denna rymliga villa att publiceras som till salu i ett mycket eftertraktat och barnvänligt område. Här finns ett perfekt boende för dig som letar hus relativt centralt i Sundsvall men också nära vackra, natursköna Sidsjön.

Fin trädgårdstomt mot skogen

Härifrån finns även utgången till altanen och den fina trädgården med egen damm och pergola.

Huset erbjuder bl a ett renoverat badrum, ett väl tilltaget vardagsrum med fina sällskapsytor med plats för både mat- och soffgrupp.
Renoverat badrum samt bastu

Huset erbjuder bl a ett renoverat badrum, ett väl tilltaget vardagsrum med fina sällskapsytor med plats för både mat- och soffgrupp.
Rumsbeskrivning

01
Beskrivning av samtliga rum

Entré/Hall (entréplan)
Välkomnande entré där vi stiger in i en ljus hall med ljusinsläpp tack vare sidofönstret och fönstret i ytterdörren. Här finns möjlighet att hänga av sig ytterkläder och skor direkt till höger.

Kök & matplats
Öppen planlösning mellan hall, kök och den fina trappen med glasräcke. Det vackra teglet från murstocken ger karaktär. Rymligt kök med plats för en naturlig matplats invid fönstret. Köket består av ljusa köksskåp i trä och luckor med rostfria beslag. Ovan bänkskivorna sitter kakel. Vidare är köket utrustat med spisfläkt, rostfri ugn med spishäll, diskmaskin samt kylskåp och frys, båda i fullhöjd. Många köksskåp ger gott om plats för förvaring m m. Vita väggar, grått golv samt fint vitt trätak.

Vardagsrum & matsal
Två fina originaldörrar med glas tar oss in till vardagsrummet. Ett mycket rymligt, ljust och öppet vardagsrum med gott om plats för en stor matgrupp för många personer. Här är det gott om ljusinsläpp tack vare de stora, breda fönsterpartierna och fönster i två olika väderstreck. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel m m. Vita väggar och ett fint parkettgolv på golvet. Utsikt mot trädgården, dammen, altanen och skogspartiet. Här finns utgången till altanen.

Altan under tak
Från vardagsrummet och allrum/sovrum 6 nås den väl tilltagna altanen under tak som även har skyddande glaspartier . Här finns plats för utemöbler, grill, växter m m. Utsikt över den egna, lummiga trädgården.

Allrum/Sovrum 6
Ljust rum som kan användas på många olika sätt; allrum, matrum, tv-rum, sovrum m m. Mysig kamin i plåt som ger mysfaktor. En fondvägg i svart och vitt, övriga väggar är vita och på golvet ligger ett ljust golv. Här finns även en av utgångarna till altanen.

Sovrum 1
Ljust och rofyllt sovrum med utgång till en egen balkong. Här finns plats för säng, sängbord, garderober, skrivbord m m.

Inglasad balkong
Den inglasade balkongen nås från sovrum 1 och har plats för utemöbler, växter m m. Praktiska skjutfönster som kan skjutas åt sidan. På golvet ligger ett trägolv.

Sovrum 2
Ljust sovrum med plats för säng, sängbord, garderober, skrivbord m m. En fondvägg i rosa, övriga väggar är vita och på golvet ligger ett ljust golv.

Badrum
Ljust, helkaklat badrum utrustat med badkar med dusch, wc, handfat med extra bred kommod, spegel samt belysning.

Nedre plan

Nedre hall
När vi kommer ner från trappan når vi den nedre hallen varifrån man når alla rummen på detta våningsplanet. Under trappan finns praktiska förvaringsmöjligheter. Vita väggar och ett ljust trägolv.

Badrum
Lyxigt och stort badrum med vita kaklade väggar och grått klinkrat golv med både vattenburen och elburen golvvärme. I duschdelen sitter snyggt grått kakel på ena väggen och här finns dubbla duschar med takdusch, vägghängd wc, brett handfat med vit kommod, infällda hyllplan samt snygga spotlights i taket. Fönster ger ljusinsläpp. Murstocken bryter av och ger en härlig känsla.

Tvättstuga/Teknik
Innanför badrummet ligger den väl tilltagna tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även många garderober längs den ena garderobsväggen som löser förvaringen på ett bra sätt. Här sitter även fjärrvärmecentralen. Vita väggar och ett ljust klinkergolv.

Sovrum 3
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng eller enkelsäng, sängbord m m. En fondvägg i grått, övriga väggar är vita och på golvet ligger ett ljust trägolv. Två fönster ger ljusinsläpp.

Sovrum 4
Trevligt sovrum eller allrum/lekrum/kontor med plats för säng, sängbord m m. Vita väggar och ett ljust trägolv. Två fönster ger ljusinsläpp.

Sovrum 5/Hobbyrum
Väl tilltaget rum som kan användas som sovrum, hobbyrum, lekrum m m. Rummet är så stort i sig att det även skulle kunna delas in i två rum för den som så önskar. En fondvägg i svart och vitt, övriga väggar är vita och på golvet ligger ett parkettgolv. Tre fönster ger ljusinsläpp. Härifrån kan man via förrådet nå garaget via en trappa.

Wc
Från den nedre hallen nås wc med blå väggar.

Bastu
Intill wc ligger bastun med två lavar och plats för flera personer.

Matkällare/Vinkällare
Här finns även en mycket praktisk matkällare/vinkällare med plats för både mat, dryck och vin.

Trädgård
Fin trädgårdstomt med träd, buskar, damm, trädäck, gräsmatta m m.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

119 kvm (Boareauppgifter enligt lantmäteriet)

Huset har mätts upp inför försäljningen, 119 kvm boarea och 114 kvm biarea. Garaget som även det är biarea uppmättes till 33 kvm.
(Enligt Lantmäteriets tidigare uppgifter: 114 kvm boarea + 109 kvm biarea).

Biarea

114 kvm

Tomtarea

800 kvm

Rum

7 (5-6 sovrum)

Fastighetsbeteckning

SUNDSVALL ALNÖITEN 7

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadstyp

Friliggande 1,5-plansvilla med källare

Byggnadsår

1961

Standardpoäng

31

Grund

Murad grund och betonggolv

Stomme

Trä samt betong i källarvåningen

Fasad

Träfasad

Takbeklädnad

Betongpannor

Utv plåtarbeten

Plåt

Fönster

3-glasfönster, i källare är ca 50 % 2-glas, altandörrar är 2-glas

Ventilation

Självdrag

Skorstenstyp

Skorsten av plåt

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Fjärrvärme & kamin

Huvudsäkringar

16 A

Jordat eller ojordat

Jordat och ojordat

Renovering omarbetning etc

2024 - Ny kyl och frys.
2023 - Installerat elbilsladdare på garaget.
2021 - Ommålning av fasaden.
2020 - Garaget fick nytt yttertak och hängrännor.
2020 - Ommålad garageport.
2020 - Ny sidodörr till garaget.
2016 - Nytt badrum i källaren inkl isolering av golv samt vattenburen och elburen golvvärme installerades.
2016 - Grundmur framsida och ena gaveln målades om.
2015 - Omdränering med platonmatta.
2013 - Omgjorda golv i källaren.
2012 - Ny ytterdörr och 3 källarfönster är utbytta/omgjorda.
2011 - Byggt pergola i trädgården.
2009 - Ändrat planlösningen vid entré/hall/kök.
Tidigare ägare installerade braskaminen 1992.

Fel och brister

Trädgårdsdammen läcker lite.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

149 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

86 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2022-05-05

Besiktningsman

Hans-Erik Gustafsson, Oktopal AB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

TV/Internet: Fiber via Servanet.


05
Uteplats
Beskrivning, uteplats

Stor altan som är delvis inglasad plus ett trädäck mot skogskanten.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Övriga byggnader

Vidbyggt garage med plats för en bil. Här finns även en installerad elbilsladdare (Easee).

Beskrivning, parkering

Garageuppfart med plats för några bilar.


07
Tomt/Servitut
Tomtarea

800 kvm (Tomtareauppgifter enligt Lantmäteriet)

Planbestämmelser

Sidsjö, del av, Stadsplan (Beslutsdatum: 1962-05-04, Senast ändrad: 2019-03-27)


Ekonomi

01
Taxeringsvärde

2 675 000 kr (Fastställt avseende år 2021)

Byggnadsvärde

1 516 000 kr

Markvärde

1 159 000 kr

Typkod

220 Småhusenhet, bebyggd

Värdeår

1961

Uppvärmning

23 354 kr/år

Försäkring

6 396 kr/år

Vatten och avlopp

9 461 kr/år

Renhållning

1 893 kr/år

Sotning

434 kr/år

Elkostnad

14 000 kr/år

Årlig elförbrukning

6318 kWh/år

Sammanlagd driftskostnad

55 538 kr/år

Fastighetsskatt/-avgift

9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 65 063 kr/år)

Antal personer i hushållet

4

Försäkring

Folksam

Upplåtelseform

Äganderätt

Pantbrev

Det finns 12 pantbrev om totalt 3 107 000 kr.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.


Dokument

Ekonomi
Taxeringsvärde
2 675 000 kr (Fastställt avseende år 2021)
Byggnadsvärde
1 516 000 kr
Markvärde
1 159 000 kr
Typkod
220 Småhusenhet, bebyggd
Värdeår
1961
Uppvärmning
23 354 kr/år
Försäkring
6 396 kr/år
Vatten och avlopp
9 461 kr/år
Renhållning
1 893 kr/år
Sotning
434 kr/år
Elkostnad
14 000 kr/år
Årlig elförbrukning
6318 kWh/år
Sammanlagd driftskostnad
55 538 kr/år
Fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 65 063 kr/år)
Antal personer i hushållet
4
Försäkring
Folksam
Upplåtelseform
Äganderätt
Pantbrev
Det finns 12 pantbrev om totalt 3 107 000 kr.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Området
Sidsjö i sundsvall

Sidsjö

Sidsjö är en stadsdel söder om Sundsvalls centrum. Området är uppkallat efter den intilliggande Sidsjön. Området har de senaste åren genomgått stora förändringar och här finns nu bostäder, friskolor, restaurang, gym och hotell. Sedan 2001 är sjön och dess strandområde ett kommunalt naturreservat. Här finns villaområden och flerfamiljshus.


01
Fördelar med området
Fiske Bussar Växande område Hundvänligt Gym Barnvänligt Rikt kulturliv

02
Service

I Sidsjö finns bland annat ICA nära med postombud, hotell och restaurang.


03
Fritid

Här finns Sidsjö friluftsområde med friluftsbad, kanotcenter, motionsstigar, elljusspår, fiskemöjligheter, friluftscenter, slalombacke med bland annat ett snowboardland. I Sidsjön finns även fotbollsplaner, gym och isbanor.


04
Kommunikation

Här har man nära till busshållplats och det finns fina cykel- och promenadvägar ner till Sundsvalls centrum. Avstånd ca 2,5km.


05
Familjeliv

Här finns bland annat Sundsvalls Montessoriskola, Heliås skola, förskolan Optimus, Blå Draken, Kullerbyttan, Skogsparken och Paviljongvägens förskola.

Använd kartan
X

Platser

Bee Krua Thai

770 m


Sidsjö Hotell & Konferens

903 m


Restaurang Gårdshuset

906 m


Pizzeria Gonzalos

945 m


Pizzeria Allén

1,04 km


Kulans förskola

529 m


Sidsjö förskola

738 m


Föräldrakooperativet Kullerbyttan

816 m


Förskolan Optimus

818 m


Förskolan Vreten

831 m


Lidl

2,72 km


City Gross Sundsvall

5,08 km


Stora Coop Sundsvall

7,75 km


Maxi ICA Stormarknad Sundsvall

7,92 km


Glimmervägen

357 m


Sundsvall Paviljongvägen

486 m


Sundsvall Fagerdalsparken

606 m


Sundsvall Mårtensro

693 m


Sundsvall Värmeverket

706 m


Sundsvall Västra station

1,45 km


Sundsvall Centralstation

2,39 km


Timrå station

12,13 km


Njurundabommen station

13,68 km


Stöde station

34,95 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Tågstation
  Sundsvall Västra station
  1,45 km
  6 min
  6 min
  22 min
 • Hållplats
  Glimmervägen
  357 m
  3 min
  2 min
  6 min
 • Hav
  2,59 km
  8 min
  12 min
  38 min
 • Sjö
  462 m
  2 min
  4 min
  7 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Henrik!

Henrik Teiler

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.