Hagavägen 22B / Haga / Sundsvall

Stor etta i souterräng med inglasad balkong!

Slutpris
630 000 kr
Boarea
45.2 kvm
Avgift
2 878 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
-1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagavägen såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Hagavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Haga finns nu denna välplanerade 1:a möjlig att förvärva.

Smakfull lägenhet med genomgående golv, delvis öppen planlösning mellan kök och allrum samt gott om förvaring i klädkammare. Köket är färdigställt under 2019 med induktionshäll och diskmaskin. Badrummet helkalkat och rymligt. Lägenheten är belägen i souterrängplan och har inglasad balkong.

Här kan du öppna upp balkongen för att flytta ut på gräsmattan eller för att nyttja föreningens gemensamma grill. Tvättstuga och källarförråd beläget på samma våningsplan.
Här finns möjlighet till snabbt tillträde för den som önskar.

Välkommen på visning, anmälan sker via webben.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Haga

Haga ligger nordost om Sundsvalls stadskärna vid foten av Norra berget med utsikt över centrala Sundsvall. Stadsdelen har mestadels villa- och parhusbebyggelse, men även hyres- och bostadsrätter. Det räknas som ett av Sundsvalls mest attraktiva områden.

Service

Här finns bland annat bensinmack, restauranger, bageri, café och mataffär.

Fritid

På Norra Berget finner du ett fantastiskt friluftsområde med gångstigar, stadspark, djurhållning och lekpark, dessutom finns det intressanta sevärdheter och Friluftsmuseum inom promenadavstånd. Även nära till Baldershovs idrottsplats där bland annat ishockeyplan och tennisbanor finns att tillgå. Skönsberg fritidsgård, Haga idrottshall vid Hagaskola och Balderhovs friidrottsanläggning, samt fotbollsplaner är också närliggande.

Kommunikation

Promenadavstånd till centrum, ca 2-3 km. Bussförbindelserna från Haga till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid mindre än 10 minuter.

Familjeliv

I området finns Hagaskolan som innehåller alla klasser från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Baldersvägens förskola, Haga förskola, Lotsgatans förskola och Riddarens förskola är några utav förskolorna man kan hitta i Haga. Det finns även ett par stycken närliggande friskolor såsom Skvaderns gymnasieskola och Mimerskolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.