Harmonigatan 15B / Kubikenborg / Sundsvall

Trivsam 3:a en halvtrappa upp med stor inglasad balkong!

Slutpris
1 060 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 357 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på harmonigatan såldes av oss 2020-09-21. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på harmonigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kubikenborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen en halv trappa upp till denna trivsamma 3:a med stor inglasad balkong. Modernt kök som totalrenoverades 2019 med nya vitvaror och har goda förvaringsmöjligheter. Rymligt vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen. Balkongen har härlig morgonsol och rymmer plats för utemöbel. Helkaklat badrum med ny tvättmaskin och torktumlare.

Skötsam förening som genomgått löpande underhåll och erbjuder lugn innergård med lekpark, fotbollsmål och pallkragar för möjlighet att odla själv. Här bor man med närhet till mataffär, vårdcentral, bussförbindelser, förskola och skola.

Välkommen att boka er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kubikenborg

Kubikenborg är en stadsdel sydost om Sundsvalls centrum, mellan Södra Stadsberget och Sundsvallsfjärden. I väster gränsar stadsdelen till Skönsmon, i öster till obebyggd skogsmark.

Service

Här bor man nära Ica Nära Kubiken, pizzeria och det populära Kubenbadet med utebad. Gångavstånd till Skönsmon som bland annat har café, kvarterskrog, bibliotek, vårdcentral och apotek.

Fritid

I stadsdelen finns många större sportanläggningar placerade. Här finns bland annat ett antal fotbollsplaner, en baseboll- och en softbollplan, en amerikansk fotbollsplan och ett av 1970-talets få kvarvarande kvartersbad. Skönsmons kyrka ligger här. Här finns fina strövområden och skogsvägar upp till Södra berget som har slalombacke mm.

Kommunikation

Här finns mycket goda bussförbindelser och g

Familjeliv

Närmsta förskolorna är Kubens förskola och Förskolan Vapelskogen. Den närmsta skolan ligger i Skönsmon och är Skönsmons skola F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.