Hellbergsgatan 15 / Skönsberg / Sundsvall

Rymlig och hemtrevlig 1:a!

Slutpris
505 000 kr
Boarea
40,5 kvm
Avgift
2 404 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hellbergsgatan såldes av oss 2019-11-08. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Hellbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skönsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 1:a i Skönsberg belägen en halv trappa upp i huset. Helkaklat badrum med möjlighet till egen tvättmaskin och gott om garderober för förvaring. Kök med plats för matgrupp och rymligt allrum/sovrum med en fransk balkong belägen mot innergården. En hemtrevlig 1:a med nya ytskikt från 2015.

Bra månadskostnad och närhet till goda kommunikationer.

Välkommen på visning! Anmälan sker via webben.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Skönsberg

Skönsberg är en stadsdel i nordöstra Sundsvall. Stadsdelen avgränsas i norr av Ortviksberget, till öster av Ortviken och Korsta, i söder av Sundsvallsfjärden. Väster om Skönsberg utgör Europaväg 4 gräns till stadsdelen Haga. Skönsberg kallas ibland för Staden i staden och ligger 2 km från Sundsvalls centrum och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och hyresrätter.

Service

Här finns bland annat apoteket Granen, Willys, postombud, bankkontor, butiker, frisörer, blomsteraffär, gym (Stars gym), speleria med kiosk, restaurang med pub, gatukök, thaimat take-away, Pizza Hut och pizzeria Bella Italia. Äldreboendena Bruksgården 1 och 2 samt Hellbergsgården. Gillebergets vårdcentral. Boende hör till Folktandvården Centrum-Sundsvall. Här finns även privattandläkare.

Fritid

Här finns bibliotek och Skönsbergs fritidsgård, bangolf, Skönsbergs Folkets hus, öppna förskola, Birgittakyrkan, tennishall, bågskyttebana, isbanor. Sportoteket Skönsberg där det finns sportutrustning att låna för hela familjen.

Kommunikation

Avstånd till centrum är cirka 2-3 km och restiden cirka 10 min. Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser, även nattetid.

Familjeliv

De skolor som ligger i närheten är Hellbergsskolan F-6, Korstaskolan (grundskola) och Skönsbergs skola (grundskola). De förskolor som finns i området är Förskolan Lotsgatan, Läraren och Storken förskolor, alla är kommunala förskolor. Medborgargatans förskola är ett personalkooperativ. I Skönsberg finns även ett familjedaghem.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.