Karlstadsvägen 17

Karlstadsvägen 17

Slutpris

4 900 000 kr


Västra Granloholm— Sundsvall

Karlstadsvägen 17


Slutpris
4 900 000 kr

Västra Granloholm— Sundsvall

Välskött enplansvilla med utsikt över ängarna i populära Granloholm

Välkomna till denna välskötta enplansvilla i centrala men ändå lite lantliga Granloholm, endast några minuter med bil in till Sundsvalls centrum. Känn lugnet och blicka ut över åkrarna där harar, älgar och andra djur passerar över årstiderna, eller ta på er löparskor eller skidor och hoppa på Sticksjöspåret eller elljusspåret vid Hulistugan.

Vinkelvillan erbjuder bl a ett stort kök med köksö tillsammans med det rymliga vardagsrummet, två rymliga badrum, 3-4 sovrum och stora öppna sällskapsytor. Här finns även ett jättefint, inglasat uterum som kan användas året om.

På båda sidor av huset finns stora altaner med plats för matgrupper, solstolar, grill, växter m m. På den plana tomten finns en jättefin uppvuxen trädgård med fina buskar, träd och planteringar. Här finns bl a äppelträd, bärbuskar m m. Praktiskt vidbyggt garage med groventré in till huset.

I området är det nära till skog och mark, förskola, skola samt mataffär, pizzeria m m. Promenadspår respektive skidspår finns runt ängarna vid Sticksjön och stadsbussarna tar er in till Sundsvall och går ofta.

Bostaden är förbesiktigad och ingår i "Skyddat Köp", en trygghet för båda köpare och säljare.

Välkomna med er visningsbokning.


Boarea/biarea
154/28 kvm
Driftkostnad
54 276 kr/år
Tomtarea
971 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Karlstadsvägen såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Karlstadsvägen.

Boka värdering

Henrik Teiler

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.