Kubikenborgsgatan 17 A / Kubikenborg / Sundsvall

Välplanerad 2:a med stor inglasad balkong.

Slutpris
725 000 kr
Boarea
60.5 kvm
Avgift
3 483 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på kubikenborgsgatan såldes av oss 2020-08-04. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på kubikenborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kubikenborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kubikenborgsgatan 17A och denna ljusa, välplanerade lägenhet om 2 rum och kök med helkaklat badrum och stor inglasad balkong.
Lägenheten som ligger på våning 2 har genomgående fina ytskikt och från den inglasade balkongen har man utsikt mot bland annat södra berget.

Här bor man med närhet till bland annat förskola, skola, matbutik, vårdcentral, kubenbadet och fina strövområden.
Goda bussförbindelser till stan.

Möjlighet till snabbt tillträde!

Välkommen att boka er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kubikenborg

Kubikenborg är en stadsdel sydost om Sundsvalls centrum, mellan Södra Stadsberget och Sundsvallsfjärden. I väster gränsar stadsdelen till Skönsmon, i öster till obebyggd skogsmark.

Service

Här bor man nära Ica Nära Kubiken, pizzeria och det populära Kubenbadet med utebad. Gångavstånd till Skönsmon som bland annat har café, kvarterskrog, bibliotek, vårdcentral och apotek.

Fritid

I stadsdelen finns många större sportanläggningar placerade. Här finns bland annat ett antal fotbollsplaner, en baseboll- och en softbollplan, en amerikansk fotbollsplan och ett av 1970-talets få kvarvarande kvartersbad. Skönsmons kyrka ligger här. Här finns fina strövområden och skogsvägar upp till Södra berget som har slalombacke mm.

Kommunikation

Här finns mycket goda bussförbindelser och g

Familjeliv

Närmsta förskolorna är Kubens förskola och Förskolan Vapelskogen. Den närmsta skolan ligger i Skönsmon och är Skönsmons skola F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.