Kungsörnsvägen 5 / Sundsvall

Ett av de populära souterränghusen på Kungsörnsvägen är nu till salu!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea/biarea
115/25 kvm
Driftkostnad
31 003 kr/år
Totalareal
409 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Kungsörnsvägen såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Kungsörnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundsvall är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen har vi ett av de populära souterränghusen på Kungsörnsvägen till salu. Här har du chansen att sätta din prägel och skapa ditt drömboende.
Byggnaden har flexibel planlösning där möjlighet finns att få upp till 4 sovrum vid behov, dubbla våtutrymmen varav ena med badkar. Goda förvaringsutrymmen med både klädkammare, separat förråd i tvättstugan samt vindsutrymme. Balkong och altan i härligt söderläge som vid vackert väder erbjuder sol större delen av dagen.

Vidbyggt garage med förrådsutrymme.

Lättskött & insynsskyddad tomt med både äppelträd och krusbärsbuske, som angränsar till skogsdunge. Barnvänligt området med närhet till fin natur, lekplats, förskolor och skola.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration