Malmövägen 141 / Granloholm / Sundsvall

2:a med "radhuskänsla" i populära Granloholm

Slutpris
950 000 kr
Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 523 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Malmövägen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Malmövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granloholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga tvåa med radhuskänsla i populära och barnvänliga Granloholm. Här bor ni med egen ingång, två rymliga uteplatser på vardera sida om huset varav den ena har en stor trätrall längs hela bostaden med perfekt söderläge och utan insyn. Bostaden är välplanerad och har en ljus färgsättning.

Bostadsområdet är omgivet av skog och natur och ligger fint placerat nära Sticksjöns skid- och motionsspår. Det finns även frisbeegolfbana och det är mycket nära till ICA-Ettan, förskolor och skola. Busshållplatsen ligger också nära. Med bussen når ni Sundsvalls centrum på eller Sundsvalls sjukhus på 10 min.

Välkomna att boka in er på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Granloholm

Naturnära och barnvänliga Granloholm ligger ca 3 km ifrån Sundsvalls centrum. Här finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus.

Service

I Granloholms centrum finns pizzerior, matvaruaffär, bibliotek, kyrka och hårfrisör.

Fritid

I centrum finns det bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan. Här har man även nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden.

Kommunikation

Bussförbindelserna från Granloholm till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 10 min.

Familjeliv

I Granloholm finns Granbergsskolan. Förskoleklass till mellanstadiet. Skolan är uppdelad på två olika platser och är belägen i gamla Granloholms Skola och Sticksjö Skola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.