Mogatan 35

Mogatan 35

Slutpris

3 500 000 kr


Östermalm— Sundsvall

Mogatan 35


Slutpris
3 500 000 kr

Östermalm— Sundsvall

Renoverat sekelskifteshus med tillhörande gårdshus

Drömmer ni om ett centralt och modernt boende, där ni dessutom kan hyra ut ett gårdshus för att täcka era boendekostnader?

Det stora huset är ett hem av charm från tidigt 1900-tal där detaljer som kakelugn, vackra fönster och mansardtak återspeglar tidsepoken. Parallellt med all bevarad charm andas huset ståtligt modernt med sina höga takkupor och omfattande renoveringar. Renoveringarna innefattar bland annat nytt badrum och kök, fasad- och fönsterrenovering samt nya ytskikt som valts med omsorg.

Gårdshuset har egen infart och altan, golvvärme i större delen av huset, och en planlösning om 50 kvm som fördelas på vardagsrum, kök, ett större sovrum och mindre extrarum, samt kaklat badrum med tvättmaskin. Ett extra hus som skapar många användningsområden! Kanske vill ni använda det som tonårsboende, uthyrningshus, eller till annan verksamhet? Den angivna driftkostnaden täcker idag två hushåll då gårdshuset hyrs ut.

Trädgården är stor och lummig med äppel- och plommonträd, bärbuskar och rabarber. Här finns ytor för såväl lek som odling och sociala insynsskyddade uterum. Fastigheten har ett mycket bra solläge med sol från morgon till kväll.

Stort plus för gatan som är mycket trivsam och lugn, med närhet till fantastiska grönområden såsom Södra Bergets friluftsområde med alla dess elljusspår, promenadstigar, skidspår och slalombackar.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
98 kvm
Driftkostnad
52 597 kr/år
Tomtarea
1 058 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-11-05

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Mogatan såldes av oss 2023-11-05. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Mogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.