Östermalmsgatan 19 / Östermalm / Sundsvall

Stor och ljus 2:a i lugnt område!

Slutpris
975 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 525 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östermalmsgatan såldes av oss 2020-02-28. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Östermalmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Östermalmsgatan 19 är det nu möjligt att förvärva denna stora gavellägenhet med två balkonger.

Ljus lägenhet med fönster i tre väderstreck, högt i tak och balkong i både norr och söder. Stort sovrum med mycket förvaring, badrum renoverat 2015 och möjlighet att göra ytterligare ett sovrum. Öppningen mellan kök och vardagsrum ger ett genomgående ljus och den stora balkongen har perfekt söderläge.

Blivande köpare får möjlighet att överta ett varmgarage i bostadsbyggnaden. Ytterligare en parkeringsplats går att nyttja framför den egna garageporten.

Helt rätt för dig som söker ett rymligt och stadsnära boende! Denna lägenhet måste upplevas på plats, välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Östermalm- Stadsdelen mitt mellan Södra Berget och Centrum!

Nöje

På Östermalm har du närhet till Stenstaden med dess utbud av butiker och bor med närhet till Skönsmons kvarterskrog. Flera fina grönområden och parker.

Fritid

Närhet till Kubenbadet och Kubikenborgs IP med fotbollsplaner, både naturgräs och konstgräs samt utomhusgym. Elljusspår för promenader, löpning eller längdskidåkning, spårsystemet sitter ihop med Södra Bergets spårsystem. Utförsåkning vintertid i Södra Bergets slalombacke.

Kommunikation

Med busslinje 4 tar du dig till Stenstaden och utan att byta linje även hela vägen till sjukhuset. Linje 3 tar dig till natursköna Sidsjöområdet. Med en promenad når du stadskärnan på cirka 10 minuter, längs vägen passerar du Sundsvalls Centralstation.

Familjeliv

Närhet till Höglunda skolan (högstadium), Skönsmonsskola (F-6) samt förskolan Vapelskogen och Grevebäckens förskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.