Skravlingsvägen 41 / Bosvedjan / Sundsvall

Familjevilla i populärt område!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea/biarea
ca 153/6 kvm
Driftkostnad
51 089 kr/år
Totalareal
950 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-12-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Skravlingsvägen såldes av oss 2019-12-03. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Skravlingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bosvedjan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en villa om fem rum och kök på Skravlingsvägen 41! Här stiger ni in i ett ljust och hemtrevligt hem med bra planlösning, sociala ytor och fräscha ytskikt. 

Huset har ett stort och socialt kök, fyra sovrum samt ett rymligt vardagsrum. På framsidan finns en altan med förmiddagssol och på baksidan finns såväl en inglasad altan som en altan med utebad! Tack vare husets två badrum passar huset mycket bra för barnfamiljer med både små och stora barn.

Huset är beläget på lugn gata med lite trafik och gångavstånd till förskola samt Bosvedjeskolan F-6. I Bydalen finns mataffär i form av City Gross och inom cykelavstånd nås Gärdehov med bland annat ishallar, bandyplan, Nordichallen & elljusspår samt Baldershov med tennishall, fotbollsplaner & friidrottsanläggning. Tack vare bra bussförbindelser i området går det smidigt att åka kollektivt.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bosvedjan

Norr om stadskärnan ligger Bosvedjan med ett levande centrum med bland annat bowling, resturang och frisör. Närhet till skog och natur med elljusspår och vackra promenadstråk. Närhet till centrum och Birsta handelsplats.

Nöjen

Med närhet till både centrala Sundsvall och Birsta så finns det något som passar alla!

Fritid

I centrum finns gym, och bara ett stenkast därifrån kliver man på motionsspåren som leder ut i naturen.

Kommunikation

Goda bussförbindelser mot centrum och Birsta, dagtid går bussen var tionde minut.

Familjeliv

I Bosvedjan finns förskolor och Bosvedjans grundskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.