Stockmakargatan 13

Stockmakargatan 13

Slutpris

5 770 000 kr


Sallyhill— Sundsvall

Stockmakargatan 13


Slutpris
5 770 000 kr

Sallyhill— Sundsvall

Vackert 30-talshus med en härlig hörntomt

Välkommen till Stockmakargatan 13 och denna välrenoverade 30-talsvilla.

Villan är belägen på en hörntomt och har ett underbart solläge. Den lummiga trädgården erbjuder flera äppelträd, ett plommonträd, körsbärsträd, rabarber och vinbärsbuskar. Här finns även fina ytor för familjens alla lekar och en alldeles egen trädkoja.

Entréplan bjuder på en inre hall med en kakelugn, kök i tidsenlig färg, badrum, allrum och matrum med utgång till det inglasade uterummet. Vidare upp på övre plan finns tre sovrum, ett allrum med goda förvaringsmöjligheter, ett badrum, en balkong och en stor härlig takterrass.

Vinden är inredd och passar perfekt som tonårsrum eller som hemmakontor. Källarplan har bra förvaringsutrymmen, en stor matkällare, tvättstuga, dusch och bastu och hemmets alldeles egna biorum.

Huset har stora spröjsade Mockfjärdsfönster som ger ett skönt ljusinsläpp. De gedigna fönstren tillsammans med de isolerade ytterväggarna ger både värme och en god ljudkomfort.

På gården finns ett äldre dubbelgarage med väldigt goda förvaringsmöjligheter. Huset har uppvärmning via bergvärme och fiber via ServaNet.

Här bor man i populära och naturnära Sallyhill med gångavstånd till hela Sidsjöns rekreationsområde med både slalombacke, vinterbad och längdskidspår vintertid. Området bjuder även på fina promenadvägar och badplatser sommartid. Bussförbindelserna in till stan är goda och det finns även gång- och cykelbana hela vägen. I närområdet finns livsmedelsbutik samt skolor och förskolor.

Mäklarhuset hälsar er varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
146/96 kvm
Driftkostnad
48 063 kr/år
Tomtarea
860 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-04-01

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Stockmakargatan såldes av oss 2022-04-01. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Stockmakargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.