Sveavägen 24 / Södermalm / Sundsvall

Fräsch minitvåa nära Mittuniversitetet och city!

Slutpris
850 000 kr
Boarea
40.5 kvm
Avgift
3 084 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sveavägen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Sveavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fräscha minitvåa på populära Sveavägen. Bostaden har nyligen renoverats och fräschats upp med genomgående fina materialval och färgkombinationer. Ljusgrått, stilrent kök med rostfria vitvaror samt integrerad diskmaskin. Här finns också en trevlig balkong och det är gångavstånd till centrum, Mittuniversitetet m m. Här är det bara att flytta in!

Välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södermalm

Södermalm är ett område nära stadskärnan men gränsar även mot skogen och erbjuder de boende flertal spår och stigar till följd av närheten till Sidsjön och Södra bergets friluftsområden. Här finns bland annat ICA nära, Cirkle K och flertal restauranger. Södermalm erbjuder även ett antal parker och grönområden som bland annat Södermalmsparken, Östra parken och Fagerdalsparken.

Nöjen

I samma byggnad som Södra bergets hotell finns nöjeshallen Strike Club som erbjuder massor av roliga aktiviteter såsom Bowling, Lasergame, Prison Island, shuffleboard, m.m. I själva hotellet finns även ett spa med fantastisk utsikt över Sundsvall.

Fritid

Gångavstånd till Sundsvalls vackra stenstad med shopping och bra restauranger. Det är också nära till friluftsmöjligheter som till exempel Sidsjön och Södra bergets friluftscentrum, samt till populära himlabadet.

Kommunikation

Avståndet till centrum är ca 1-3 km.

Familjeliv

Här finns två skolor, Södermalms skola och Höglundaskolan. Det finns även ett flertal förskolor såsom Södra bergets förskola, Röran, Spiken, Skogsparken, Grevebäcken, Kronan och stjärnans förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.