Sveavägen 48 / Sallyhill / Sundsvall

Kvadratsmart 1:a

Slutpris
475 000 kr
Boarea
26 kvm
Avgift
1 792 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3
Såld
2020-08-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sveavägen såldes av oss 2020-08-04. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Sveavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sallyhill är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Sveavägen 48 och denna välplanerade 1:a med närhet till universitet och fina strövområden.

Ljus och välkomnade hall med garderober samt plats för avhängning. Allrum som inrymmer plats för soffgrupp och matgrupp, här finns även praktisk sovalkov med plats för säng.
Kokvrå utrustad med spis samt kombinerad kyl med mindre frys.
Helkaklat badrum med dusch, wc, handfat och toppmatad tvättmaskin.

Lägenheten ligger på våning 2 med utsikt mot lummig innergård.
Promenaden till universitet tar ca 15 minuter, vill du till stadskärnan tar det ca 30 minuter att gå. Fina cykelvägar och goda bussförbindelser i området.
Sidsjöns friluftsområde ligger ca 20 minuters promenad bort, här finns fina motionsspår både vinter och sommartid. Badmöjligheter sommartid och utförsåkning vintertid.

Välkommen att boka er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sallyhill

Sallyhill är området väster om Sidsjöbäcken. Det är ett lummigt och kuperat område i sluttningen upp mot Sidsjön med mindre grupper av flerbostadshus och villor från efterkrigstiden.

Service

I området finns en restaurang som erbjuder asiatisk mat. Promenadavstånd till Ica Nära i Sidsjön som även har postombud. Samt till pizzeria. Fin gång-och cykelväg ner till Sundsvall centrum.

Fritid

Här bor man med direkt närhet till Sidsjö friluftsområde som erbjuder många aktiviteter både under sommartid och vintertid. Fina och mysiga parkområden finns här vilket är perfekt för hundägaren.

Kommunikation

Avstånd till centrum är cirka 2 km och restiden cirka 5 min. Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser, även nattetid.

Familjeliv

Här i området finns förskolan Kulan samt är det gångavstånd till S:t Olofskolan F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.