Uddevallavägen 11D

Uddevallavägen 11D

Slutpris

600 000 kr


Granloholm— Sundsvall

Uddevallavägen 11D


Slutpris
600 000 kr

Granloholm— Sundsvall

Lugnt läge i Granloholm!

Välkommen till Uddevallavägen 11D och denna rymliga lägenhet med öppen och trevlig planlösning! Här erbjuds vardagsrum med utgång till en lugnt belägen balkong, ett kök som rymmer matbord med sex stolar och förutom det stora sovrummet även en klädkammare som går att använda som barnrum/kontor. Badrummet är utrustat med badkar och i föreningen finns två gemensamma tvättstugor i separata byggnader.

Lägenheten är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med minimal biltrafik. Direkt utanför dörren till lägenheten finner vi en renoverad lekplats, lägenhetsförråd samt föreningslokal. I närområdet finns trevliga grönområden, promenadstråk och goda bussförbindelser till stan. Till Granloholms centrum är det promenadavstånd och där finner ni både mataffär och pizzeria.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
72 kvm
Avgift
4 946 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-04

Mäklarhuset Sundsvall

Denna lägenhet på Uddevallavägen såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Uddevallavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.