Uddevallavägen 11D / Granloholm / Sundsvall

Lugnt läge i Granloholm!

Slutpris
600 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
4 946 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Uddevallavägen såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Uddevallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granloholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Uddevallavägen 11D och denna rymliga lägenhet med öppen och trevlig planlösning! Här erbjuds vardagsrum med utgång till en lugnt belägen balkong, ett kök som rymmer matbord med sex stolar och förutom det stora sovrummet även en klädkammare som går att använda som barnrum/kontor. Badrummet är utrustat med badkar och i föreningen finns två gemensamma tvättstugor i separata byggnader.

Lägenheten är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med minimal biltrafik. Direkt utanför dörren till lägenheten finner vi en renoverad lekplats, lägenhetsförråd samt föreningslokal. I närområdet finns trevliga grönområden, promenadstråk och goda bussförbindelser till stan. Till Granloholms centrum är det promenadavstånd och där finner ni både mataffär och pizzeria.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Granloholm

Naturnära och barnvänliga Granloholm ligger ca 3 km ifrån Sundsvalls centrum. Här finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus.

Service

I Granloholms centrum finns pizzerior, matvaruaffär, bibliotek, kyrka och hårfrisör.

Fritid

I centrum finns det bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan. Här har man även nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden.

Kommunikation

Bussförbindelserna från Granloholm till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 10 min.

Familjeliv

I Granloholm finns Granbergsskolan. Förskoleklass till mellanstadiet. Skolan är uppdelad på två olika platser och är belägen i gamla Granloholms Skola och Sticksjö Skola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.