Vikingavägen 49c / Granlo / Sundsvall

Trivsam och modern 2:a med inglasad balkong!

Slutpris
1 175 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
4 305 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vikingavägen såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Vikingavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granlo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här är lägenheten för dig som har fått nog av renoveringar och vill flytta in i en toppfräsch 2:a i granlo! Helrenoverat stilrent Epoq kök med vita skåpluckor och påkostade vitvaror. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp samt utgång till inglasad balkong. Renoverat badrum 2020 med plats för tvättmaskin.

Stabil och bra förening! Här bor man med promenadavstånd till Sundsvalls centrum och Mittuniversitetet samt närhet till fina promenadstråk längst ån, vårdcentral och mataffär. Bredband ingår i månadsavgiften.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Granlo

Granlo är ett populärt villaområde väster om stan med cykel- och gångavstånd på 2,5 km till Sundsvalls centrum. Östra delen domineras av villaområden medan västra delen består av stora bostadsrättsområden. Här finns de kända gravkullarna i Högom (högomsmannen) samt Granlo kyrka.

Service

Här kan man bland annat hitta apoteket Lokatten, mataffär med postombud, pizzeria och bensinmack.

Fritid

Minigolfbana i centrum och fina motionsspår i området.

Kommunikation

Avståndet till centrum är cirka 2,5 km. Bussförbindelserna från Granlo till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid ungefär 10 min. Fina cykel och gångvägar till och från stan.

Familjeliv

Flertalet förskolor i området, grundskola Åk 1-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.