Gryta / Västerås

Referensnummer
419 589
Boarea
90 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Gryta

Önsta Gryta är ett utpräglat villa- och radhusområde med bostads- och äganderätter. Önsta byggdes främst ut under 80- och 90 talet men har även kompletterats med nya hus under senare tid. Här är det nära till naturen och fina friluftsområden. I området finns motionsspår och även en fin idrottsanläggning.

Uppleva och göra i Västerås

Läs mer om aktiviteterna i Västerås stad: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora.html

Fritid

Fina promenadstråk och nära till lekparker i området. Nära till idrottsarena och gym.

Service

I området finns ett litet centrum med närbutik, apotek och restaurang. Till Stenby köpcentra tar det ca 5 minuter med bil. Till Erikslunds köpcentra är det ca 10 minuters bilväg. Bra, belyst cykelbana in till Västerås city.

Familjeliv

I närområdet finns förskola, öppen förskola, fritidsverksamhet och skola. Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html

Fördelar

#Parker/Grönområden
#Bussar
#Sportevenemang
#Cykelstigar (mtb)
#Utegym
#Hundvänligt
#Cykelbanor
#Motionsspår
#Gym
#Barnvänligt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn