Bergåsgatan 7

Bergåsgatan 7

Slutpris

5 250 000 kr


Barkarö— Västerås

Bergåsgatan 7


Slutpris
5 250 000 kr

Barkarö— Västerås

Välkommen hem till denna villa om fem till sex rum och kök på Bergåsgatan 7. Här kliver ni rakt in i ett stort, barnvänligt och rymligt hem om 203 kvm med bra förvaringsmöjligheter, stora sällskapsytor med braskamin, uterum och uteplatser.

Centrala samlingspunkten i detta hem är det påkostade och moderna Puustelli-köket med bänkskivor i stenkomposit, köksö och gott om plats för matsalsmöblemang och socialt häng. Vidare finner ni, i den södra vinkeln av bostaden, ett rymligt, öppet och trivsamt vardagsrum med braskamin och plats för flertalet sociala möblemangsuppsättningar. Planlösningen med uterummet centralt i huset och de stora fönsterna runt omkring, ger en inbjudande känsla mot tomt och omgivande natur. I den norra delen av bostaden finner ni de mer privata bostadsdelarna med tre sovrum på rad, rikligt med förvaring samt tillgång till badrum, tvättstuga, dubbelgarage etc.

Förbesiktning är utförd och kontakta mäklaren för att ta del av protokollet.

På Barkarö bor du i omtyckta och fridfulla kvarter. Motionsspår, idrottsplats samt busshållplats ligger inom promenadavstånd. Fullerö GK och vackra Mälaren ligger också inom bekvämt avstånd. Enbart en kort promenad bort finns förskola och skola. Här är det lätt för hela familjen att trivas.


Boarea/biarea
188/49 kvm
Driftkostnad
54 263 kr/år
Tomtarea
1 387 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-12-01

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Bergåsgatan såldes av oss 2022-12-01. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Bergåsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.