Kultgatan 5 / Brandthovda / Västerås

Vacker friköpt villa belägen i familjeidyll med varmgarage, rymligt trädäck, bubbelbad & bastu!

Slutpris
3 525 000 kr
Boarea/biarea
97/97 kvm
Driftkostnad
49 501 kr/år
Tomtarea
910 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Kultgatan såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Kultgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandthovda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fina hus med allt man kan önska! Här får man bra med plats 97+97 kvm med varmgarage, fiber indraget & tak från 2017! Bra planlösning med stora ytor i b.la kök, vardagsrum, det inglasade uterummet samt ett stort trädäck i västerläge! Fräscht hus med inbjudande kök, ett vardagsrum med ek-parkett samt bra med förvaringsutrymmen. Huset är rikt på fönster vilket ger rummen på entréplan bra ljusinsläpp!
På källarvåningen finner vi b.la. flera sov/hobbyrum perfekt för familjer med tonårsbarn samt en relaxavdelning med bubbelbad & bastu. Här får man en friköpt, plan & grönskande tomt med fri utsikt över grönområde. Här bor man på en lugn & trevlig gata.

Huset är dessutom förbesiktigat så att man vet vad man köper och slipper mötas av ovälkomna överraskningar efter kontraktsskrivning.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.