Kultgatan 5

Kultgatan 5

Slutpris

3 525 000 kr


Brandthovda— Västerås

Kultgatan 5


Slutpris
3 525 000 kr

Brandthovda— Västerås

Vacker friköpt villa belägen i familjeidyll med varmgarage, rymligt trädäck, bubbelbad & bastu!

Välkommen till detta fina hus med allt man kan önska! Här får man bra med plats 97+97 kvm med varmgarage, fiber indraget & tak från 2017! Bra planlösning med stora ytor i b.la kök, vardagsrum, det inglasade uterummet samt ett stort trädäck i västerläge! Fräscht hus med inbjudande kök, ett vardagsrum med ek-parkett samt bra med förvaringsutrymmen. Huset är rikt på fönster vilket ger rummen på entréplan bra ljusinsläpp!
På källarvåningen finner vi b.la. flera sov/hobbyrum perfekt för familjer med tonårsbarn samt en relaxavdelning med bubbelbad & bastu. Här får man en friköpt, plan & grönskande tomt med fri utsikt över grönområde. Här bor man på en lugn & trevlig gata.

Huset är dessutom förbesiktigat så att man vet vad man köper och slipper mötas av ovälkomna överraskningar efter kontraktsskrivning.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
97/97 kvm
Driftkostnad
49 501 kr/år
Tomtarea
910 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-05-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.