Öster Mälarstrands Allé 119 / Öster mälarstrand / Västerås

Rymlig 3:a med inglasat uterum på ca 15m².

Slutpris
2 695 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 959 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-02-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Öster Mälarstrands Allé såldes av oss 2020-02-23. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Öster Mälarstrands Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster mälarstrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad lägenhet med de sociala delarna som vardagsrum och kök i öppen planlösning. Sovrummen ligger avskilt från vardagsrum och kök och är separerade med badrummet beläget emellan. Förvaringen är god med rejäl klädkammare och inbyggda garderober på tre ställen i lägenheten. Uteplatsen är på 19m² varav ca 15m² inglasat uterum. En mycket ljus och trivsam lägenhet med bra tillvals utrustning. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.