Ekbacken 634 / Attholmen / Alingsås

Underbart läge i Alingsås-Långared.

Slutpris
5 800 000 kr
Boarea/biarea
174/17 kvm
Tomtarea
10 327 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-07-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Attholmen Ekbacken såldes av oss 2020-07-11. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på Attholmen Ekbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Attholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

OBS!Nu i Corona-tider använder vi oss av privata bokade visningar.Varmt välkommen till omtyckta och idylliska Alingsås-Attholmen och denna 1½-plansvilla om sju rum och kök. Ett charmigt och rymligt boende i oklanderligt skick med vackra plankgolv, fin utsikt, fönster i flera väderstreck och härlig atmosfär. 

Huset ligger på en stor och välskött trädgård med hästhagar. Mängder av fruktträd och bärbuskar, vackra rosor. Här ligger också en vinterbonad friggebod, ett mycket prydligt stall, två boxar och sadelkammare och verkstad med övernattningsrum. På tomten ligger även en vacker damm med Karp och kräftor. Terrassen har lättmöblerade ytor, lounge del och sol hela dagen. Det exklusiva spabadet passar utmärkt för ljumma vår- och sommarkvällar, men skönast är nog ändå att krypa ner i badet en stjärnklar vinterkväll..

Här är det lätt att trivas och läget i Alingsås-Attholmen är fenomenalt för dig som letar efter ett lugnare läge på landet. Här bor du högt och med utsikt över sjön Anten. En bit bort med bil kan du även hitta skola och idrottsanläggningar. Perfekt för en växande familj med hästintresse och dig som älskar närhet till naturen! Boka en privat visning nu när naturen är som vackrast

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Attholmen

Attholmen och Långared är ett trivsamt område mitt i ett böljande landskap mellan Alingsås och Sollebrunn. I närheten ligger sjön Anten med mysiga badplatser och fina fiskevatten. Runt Långared finns stora skogsområden att ströva i eller plocka svamp och bär. Fotbollsföreningen Långareds Bois håller till på idrottsplatsen mitt i byn, nära den vackra kyrkan. Här finns även Alberthall där du kan träna på gym, fika eller gå på idrottsevenemang, konserter och mässor. När det är dags att lämna lugnet för fler fritidsaktiviteter i stan tar du bussen från Långared till Alingsås på en halvtimme.

Natur och fritid

Runt Långared finns stora skogsområden att ströva i eller plocka svamp och bär. Sjön Anten ligger också i anslutning till Långared och det finns flera badplatser att välja mellan samt bra och känt fiskevatten. Långareds Bois (www.langaredsbois.se) är en aktiv fotbollsförening för både ungdomar och seniorer med två planer på idrottsplatsen mitt i byn.

Kultur och nöjen

Mitt i byn ligger Långareds kyrka. För mer information om aktiviteter i Långared se www.langared.se där man bland annat kan läsa om Långareds Hembygdsförening. Den 21 oktober år 2000 invigdes samhällets stolthet Alberthall som är en modern och mycket fin evenemang/idrottshall. Bolaget ägs av Alberthallen AB som i sin tur består av fjorton föreningar och Albert Andersson i Loo Nedergård stiftelse. I hallen arrangeras till exempel idrottsevenemang, konserter och mässor. Förutom idrottshall finns bland annat gym, mindre konferensanläggning och café.

Skolor/barnomsorg

Dagis och förskola finns i samhället. Här i Långared finns Långareds skola där det undervisas för barn i klasserna F - 6. På högstadiet går ungdomarna på någon av Alingsås högstadieskolor. Alingsås gymnasieskola, Alströmergymnasiet erbjuder ett brett urval av program.

Kommunikationer

Bussar tar dig runt i kommunens alla delar och bussar till Sollebrunn och Alingsås går flera gånger dagligen. Med lokaltåget från Alingsås kommer du snabbt till Göteborg och tåg går även bland annat mot Herrljunga, Skövde och Stockholm.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.