Ekbacken 634

Ekbacken 634

Slutpris

5 800 000 kr


Attholmen— Alingsås

Ekbacken 634


Slutpris
5 800 000 kr

Attholmen— Alingsås

Underbart läge i Alingsås-Långared.

OBS!Nu i Corona-tider använder vi oss av privata bokade visningar.Varmt välkommen till omtyckta och idylliska Alingsås-Attholmen och denna 1½-plansvilla om sju rum och kök. Ett charmigt och rymligt boende i oklanderligt skick med vackra plankgolv, fin utsikt, fönster i flera väderstreck och härlig atmosfär. 

Huset ligger på en stor och välskött trädgård med hästhagar. Mängder av fruktträd och bärbuskar, vackra rosor. Här ligger också en vinterbonad friggebod, ett mycket prydligt stall, två boxar och sadelkammare och verkstad med övernattningsrum. På tomten ligger även en vacker damm med Karp och kräftor. Terrassen har lättmöblerade ytor, lounge del och sol hela dagen. Det exklusiva spabadet passar utmärkt för ljumma vår- och sommarkvällar, men skönast är nog ändå att krypa ner i badet en stjärnklar vinterkväll..

Här är det lätt att trivas och läget i Alingsås-Attholmen är fenomenalt för dig som letar efter ett lugnare läge på landet. Här bor du högt och med utsikt över sjön Anten. En bit bort med bil kan du även hitta skola och idrottsanläggningar. Perfekt för en växande familj med hästintresse och dig som älskar närhet till naturen! Boka en privat visning nu när naturen är som vackrast


Boarea/biarea
174/17 kvm
Tomtarea
10 327 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-07-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.