Centrumvägen 23

Centrumvägen 23

Slutpris

1 450 000 kr


Åsarp— Falköping

Centrumvägen 23


Slutpris
1 450 000 kr

Åsarp— Falköping

Välunderhållen villa med stor altan

På Centrumvägen 23 i samhället Åsarp finner ni denna trevliga bostad om 5 rum och kök med en enorm uteplats i form av både en öppen del och en inglasad del. Villan har löpande renoverats och flera större åtgärder är utförda, bland annat installation av bergvärme 2012, renovering av badrum 2014, dränering 2015, byte och målning av majoriteten av fasaden 2016, byte av flera fönster 2016 och inglasning av altan 2020. Entréplanets utformning har ändrats genom åren och här finns alla möjligheter att skapa det hem som passar er bäst. Bostadens entréplan där alla rum är försedda med golvvärme utgörs idag av en rymlig entréhall som tillsammans med vardagsrummet renoverats under 2022 och försetts med nya golv, tapeter och spotlight i tak, helkaklad toalett, kök i vinkel med plats för matbord och ett intilliggande matrum. Från matrummet nås den stora inglasade altanen och den öppna delen under tak. En underbar plats där stora middag och sammankomster kan hållas under årets varmare perioder. Ovanplanet nås via den bevarade trappen med äldre charm som minner om förr och utgörs av 2 sovrum samt ett sällskapsrum som även det kan nyttjas som sovrum, fräscht badrum med både badkar och dusch samt golvvärme. Källarplanet ger stora möjlighet till förvaring och i anslutning till bostaden finns både carport och isolerat garage. Fastigheten är ansluten till fiber. Detta är ett rejält hem med en trevlig trädgårdstomt i hjärtat av Åsarp endast ett stenkast från matvarubutik och en kort promenad till skola, idrottsanläggning och bibliotek. Åsarp är omgiven av vacker natur som ger ro för själen.

I samband med försäljningen är bostaden förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har valt att teckna "Skyddat köp".

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
103/60 kvm
Driftkostnad
33 397 kr/år
Tomtarea
992 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-07-06

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Centrumvägen såldes av oss 2022-07-06. Se alla våra försäljningar i Åsarp samt även på Centrumvägen.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.