Kullagatan 1

Kullagatan 1

Slutpris

3 400 000 kr


Bengtsfors

Kullagatan 1


Slutpris
3 400 000 kr

Bengtsfors

Arkitektritat hus som sticker ut! Naturnära, stora ytor, sjöutsikt, pool och flera garageplatser!

Nu ges chansen att för värva ett hus som med sin storlek och arkitektur sticker ut lite extra!
Huset ligger i ett lugnt område i slutet på återvändsgata - har ett högt och fint läge och erbjuder bland annat sjöutsikt, stora sällskapsytor, flera öppna spisar, gott om sovrum, poolrum med saltvattenpool (med steglösa motströmsanläggningar, vilket möjliggör träningssimning) samt flera garageplatser!
Här finns också ett gästrum med intilliggande wc-/duschrum samt bra biutrymmen i källare och på vind. Källare inrymmer bland annat ett säkerhetsrum, passande exempelvis som vinkällare. Vinden har nuvarande ägare gjort i ordning (isolerat, lagt golv, nytt elsystem samt satt in en luftvärmepump) och har i en del av vinden ett hemmagym.

Huset är arkitektritat och uppfördes 1979 av en byggmästare som byggde det för eget bruk. Nuvarande ägare har haft huset i 18 år och är enda ägare därefter.
Enligt taxeringen har huset en boarea om 315 m² samt biarea om 204 m². Det är gediget byggt med bland annat grundmurar i sten, fasad i hårdbränt tegel, yttertak med glaserade tegelpannor samt mellanbjälklag i betong. Ett jämförtbart hus i nyskick skulle kosta mycket att bygga idag (ett beräkningsunderlag finns bland bilagorna).
Trots sin storlek är uppvärmningskostnaderna rimliga tack vare uppvärmning via bergvärme, luftvärmepumpar och välisolerad vind. Oljepanna kan nyttjas som stödvärme om det blir riktigt kallt.

Med sitt höga läge har man fin utsikt mot sjön Bengtsbrohöljen (en del av Dalslands kanal) med bad- och fiskemöjligheter. Det finns också en fin promenad-/cykelväg utefter vattnet. Tycker man om natur är detta rätt ställe, då det i närområdet finns stora strövområden och gott om sjöar.
Man når också centrum på bekvämt promenadavstånd (ca 1 km).

Bengtsfors ligger ganska centralt i Dalsland och med bil når man både Oslo och Göteborg på runt 2 timmar, medan Västkusten, Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan nås på ca 1 timma.
Dalsland i sig erbjuder många sevärdheter. Kopiera och gå in på länken här under så får ni några tips.
https://www.vastsverige.com/dalsland/artiklar/dalsland-topp-10/?u=8654

Bengtsfors har drygt 3 000 invånare och centralort i Bengtsfors kommun. Det ligger vackert mellan sjöarna Lelången och Bengtsbrohöljen.
Här finns det mesta man behöver och bland annat skolor från förskola till gymnasium.

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, så klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni även upp bildtexten.

Huset säljs förbesiktigat och med en försäkring som täcker så kallade dolda fel, vilket är en trygghet både för köpare och säljare.
Varmt välkomna att boka visning!


Boarea/biarea
315/204 kvm
Driftkostnad
39 726 kr/år
Tomtarea
3 068 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-08-05

Mäklarhuset Vänersborg

Denna villa på kullagatan såldes av oss 2020-08-05. Se alla våra försäljningar i Bengtsfors samt även på kullagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.