Höjdhoppsvägen 5

Höjdhoppsvägen 5

Slutpris

4 080 000 kr


Bollebygd

Höjdhoppsvägen 5


Slutpris
4 080 000 kr

Bollebygd

Barnvänlig villa med stort garage och carport!

Välkommen till Höjdhoppsvägen och denna renoverade villa med stort garage och carport! På lugn återvändsgata finner vi ett trivsamt och renoverat hus med genomtänkt planlösning i två plan. Huset erbjuder trivsamt kök med utgång till det stora inglasade uterummet och rymligt vardagsrum på entréplan. Huset har fyra sovrum på entréplan samt ett helkaklat badrum. På nedre plan finns ett rymligt allrum, tvättstuga, wc, förråd och bastu.

Huset erbjuder flera härliga uteplatser omgärdat av plan gräsmatta som inbjuder till lek och spel. En perfekt umgängesyta för stora grillmiddagar och trivsamt umgänge! Invid huset finns ett väl tilltaget garage och fiber är indraget. Granne med fastigheten finns en stor gräsplan med stora möjligheter till fotboll och annan lek och med endast en liten promenad på mindre stig finns Bollebygds IF:s idrottsanläggning.

Ett perfekt hus för barnfamiljen, bara att flytta in!

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
99/99 kvm
Driftkostnad
62 169 kr/år
Tomtarea
748 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-11-04

Mäklarhuset Bollebygd

Denna villa på Höjdhoppsvägen såldes av oss 2021-11-04. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på Höjdhoppsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.