Bua 16

Bua 16

Slutpris

4 250 000 kr


Bollebygd

Bua 16


Slutpris
4 250 000 kr

Bollebygd

Lantligt beläget drömhem med stor potential!

Välkommen till denna fantastiska villa med ett underbart lantligt läge!

Denna egendom erbjuder allt du kan önska för en bekväm och harmonisk livsstil. Låt mig guida dig genom de fantastiska funktionerna i detta hem.

Den här villan är omgiven av en vacker naturlig omgivning med en insynsskyddad häck och har gott om utrymme för att njuta av fridfullheten och avkopplingen som landsbygdslivet erbjuder. Här kan du verkligen komma bort från stadens stress och buller.

Ett av de imponerande dragen i detta hem är det stora garaget. Med gott om utrymme för flera fordon, kan du enkelt förvara dina bilar, motorcyklar eller kanske till och med din båt. Detta ger dig inte bara en praktisk lösning för parkering, utan ger också utrymme för verkstad eller hobbyaktiviteter.

Förutom det stora garaget om ca 70 kvm finns det även ett vidbyggt förråd om ca 70 kvm samt mindre hus om ca 26 kvm i gott skick på fastigheten. Detta hus kan användas som ett gästhus för vänner och familj eller kanske som ett hemmakontor eller ateljé. Möjligheterna är oändliga.

För dem som älskar avkoppling och wellness finns en bastukåta på tomten. Här kan du njuta av välbefinnande och ro i en avkopplande och traditionell miljö. Bastun blir verkligen en fristad för avkoppling och återhämtning.

För den som älskar trädgårdsarbete och odling finns det även en friggebod och flera växthus på fastigheten. Du kan odla dina egna grönsaker och blommor året runt och skapa en vacker trädgård för avkoppling och njutning.

Sammanfattningsvis erbjuder denna villa med lantligt läge en fantastisk livsstilsmöjlighet. Med ett stort garage, ett mindre hus, bastukåta, friggebod och växthus får du både utrymme och flexibilitet för olika aktiviteter och intressen. Missa inte chansen att uppleva landsbygdslivets charm och allt detta hem har att erbjuda!


Boarea/biarea
139/8 kvm
Driftkostnad
57 891 kr/år
Tomtarea
3 648 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-06-15

Mäklarhuset Bollebygd

Denna villa på Bua såldes av oss 2023-06-15. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på Bua.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.