Karlsdalsvägen 7

Karlsdalsvägen 7

Slutpris

4 250 000 kr


Bollebygd

Karlsdalsvägen 7


Slutpris
4 250 000 kr

Bollebygd

PRISSÄNKT!

Modern villa med centralt och attraktivt läge samt med närhet till Bollebygds centrum med dess utbud. Här har du allt inom bekvämt räckhåll, det är promenadavstånd till centrum, förskolor, skola F-9, kollektivtrafik och idrottsföreningar.

Villan är uppförd 2018 med en välplanerad planlösning där det ryms b la två fina allrum, varav ett med härlig braskamin i centrum för både värme och mys, rymligt kök med bra arbetsbänkar, två moderna och helkaklade badrum och fyra sovrum. I friggeboden, intill carporten som finns alldeles utanför entrédörren finns ett inrett extrarum för den som behöver till tonåringen, till hemmakontor, till gästrum eller till förvaringsutrymme.

Modernt värmesystem och solpaneler ger en låg driftskostnad.

Utemiljön består till stor del av det generösa altandäcket som inbjuder till härligt stunder utomhus. är finns gott om plats för flera sittplatser och ett utmärkt område för grillning och socialt umgänge.

Denna moderna villa har verkligen allt du kan önska dig - från sin centralt läge till sina generösa utrymmen och moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att göra detta till ditt drömhem!

Varmt välkomna att boka visningstid.


Boarea
125 kvm
Driftkostnad
40 601 kr/år
Tomtarea
552 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-08

Mäklarhuset Bollebygd

Denna villa på Karlsdalsvägen såldes av oss 2024-02-08. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på Karlsdalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.