Erikslundsgatan 12 / Erikslund / Borås

Renoverad och välplanerad 3:a!

Slutpris
1 075 000 kr
Boarea
52.5 kvm
Avgift
3 764 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Erikslundsgatan såldes av oss 2020-10-15. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Erikslundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Erikslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fint renoverad och välplanerad 3:a på första våningen! Ytan om 52,5 kvm fördelas på ett nytt kök från -20 med plats för matbord, två sovrum, vardagsrum och ett helkaklat badrum som är stambytt via föreningen 2014. Genomgående nya ljusa ytskikt -20. Tvättstuga och förråd finns i källaren. Bredband är inkluderat i månadsavgiften.

Här bor ni i ett populärt bostadsområde med bra läge och promenadavstånd till Knalleland för nöje och shopping. Med bra kommunikationer tar du dig snabbt till högskolan, centrum, Borås resecentrum och kan därifrån smidigt ta sig runt om i Borås samt till Göteborg.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.