Hedvigsborgsgatan 31

Hedvigsborgsgatan 31

Slutpris

1 275 000 kr


Hedvigsborg— Borås

Hedvigsborgsgatan 31


Slutpris
1 275 000 kr

Hedvigsborg— Borås

Lägenhet som totalrenoverats 2023

Välkommen till din drömbostad – en charmig och ljus gavellägenhet som är både smakfullt renoverad och perfekt planerad. Denna kvadratsmarta trea om cirka 69 kvm kommer att förtrolla dig från första stund. Med fönster i tre väderstreck badar lägenheten i naturligt ljus.

När du kliver in i detta hem möts du av ett ljust och vardagsrum med utgång till en härlig balkon. Här finns möjligheten att inreda precis som du önskar. Det är det perfekta utrymmet för att skapa din egen oas, där du kan njuta av solens strålar som strömmar in från fönstren i två riktningar. Och när du längtar efter frisk luft och avkoppling, kommer den soliga balkongen i rätt tid att bli din favoritplats. Den vetter mot den mysiga gården och blir en plats för avkoppling och sociala stunder från tidig vår till sen höst.

Badrummet har genomgått en totalrenovering, vilket ger dig det bästa av både form och funktion, utrustat med dusch, kommod, spegel och wc. Det stilrena köket med dess gråa luckor kommer att inspirera den inre kocken i dig. Köket är utrustat med diskmaskin, tvättho, häll, fläkt, komb kyl/frys, mikro och ugn. Här kan du laga måltider med glädje och en känsla av stil. Lägenheten erbjuder två generösa sovrum.

I denna förening kommer du också att ha tillgång till en underbar gård med sitt-/grillplats och lekytor. Perfekt för att njuta av sommardagar och skapa minnen med vänner och familj.

Området är lugnt och fridfullt, men samtidigt nära till allt du behöver. Med gångavstånd till centrum, närhet till butiker och Ica Maxi, samt utmärkta kommunikationer, blir vardagen bekväm och enkel. Dessutom finns Transåssjön i närheten, perfekt för naturälskare och motionssugna med fina motionsspår.

Här har du chansen att bo bekvämt och lugnt, i en bostad som är redo att välkomna dig. Det är bara att flytta in och börja njuta av din nya, drömliknande tillvaro. Varmt välkommen!


Boarea
69 kvm
Avgift
5 200 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2
Såld
2024-03-18

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Hedvigsborgsgatan såldes av oss 2024-03-18. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Hedvigsborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.