Hornsgatan 15B / Norrmalm / Borås

Välkommen till detta mycket trevliga och välskötta kedjehus med ett kanonläge på populära Norrmalm!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
143/32 kvm
Driftkostnad
22 700 kr/år
Totalareal
372 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-01-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Hornsgatan såldes av oss 2019-01-21. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Hornsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta mycket trevliga och välskötta kedjehus med ett kanonläge på populära Norrmalm! Kedjehuset består av ett rymligt kök med matplats, stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbel, allrum med utgång till altan, badrum, tvättstuga och 4 sovrum varav ett med utgång till balkong som vetter mot väster m.m.

Här är flera stora renoveringar gjorda såsom nytt yttertak med pannor, papp och läkt. Dränering med platonmatta. Fjärrvärme paket 4 ger bra driftskostnader och givetvis är fiber indraget!

Lättskött och delvis insynsskyddad trädgårdstomt.

På gångavstånd finns förskolor, skolor, lekplatser, flera matbutiker, shopping och service i Knalleland, buss och tåg. Man tar sig snabbt till centrum och Högskolan, centralstationen och resecentrum samt stadskärnans utbud av restauranger, caféer, butiker och kultur. Hit finns även gång- och cykelbana. Nära till fin natur i Kypeskogen med friluftsanläggning där man kan njuta av vedeldad bastu, bada i sjön, träna i utomhusgym eller ta en uppfriskande promenad i något av de många motionsspåren. Nära även till Borås simarena, djurparken, gym m.m.

Välkommen att anmäla er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration