Kråkereds Sjöväg 13 / Kråkered / Borås

Modern villa byggd 2008, sjöutsikt!

Slutpris
4 550 000 kr
Boarea/biarea
112/46 kvm
Driftkostnad
29 045 kr/år
Tomtarea
1 010 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-02-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Kråkereds Sjöväg såldes av oss 2018-02-22. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Kråkereds Sjöväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kråkered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern villa byggd 2008 med stil och karaktär. Detta är något för den som söker det lilla extra. I huset finns bland annat fiber, inbyggda högtalare, spotlights.
Lägg därtill sjöutsikt med naturen som närmsta granne!

Villan är belägen intill Kråkeredssjön och med vackra promenadstigar runt husknuten. Flertalet härliga uteplatser i bästa solläge och med fin utsikt över sjön! På fastigheten finns dessutom relaxhus med bastu, dusch samt en gäststuga med kök och toalett.

Här bor du i ett charmigt och naturnära område som bjuder in till sena sommarkvällar med bad och grill! Läget är fridfullt men ändå centralt!
35 min till Göteborg, cykelavstånd till Borås centrum och ca 25 min till Tranemo/Kinna. Området har även gångavstånd till lekplats, restaurang, golfbana och förskola.

Låga driftkostnader!

Fastigheten är besiktigad och spekulanter erhåller protokoll på visningen.

Välkomna att boka in er på på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration