Kungsgatan 5 A / Centrum / Lugnet / Borås

Central gavellägenhet i toppskick

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
4 942 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2019-10-12. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum / Lugnet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet i centrala Borås som erbjuder fönster i tre väderstreck. Lägenheten har ett stilrent renoverat badrum från 2016 och ett modernt kök renoverat 2012. Samtliga ytskikt är i väldigt fint skick med fina golv och ljusa väggar. Hiss finns i huset!

Fiber, TV och telefoni ingår i avgiften!

På innegården erbjuder föreningens privata park en oas där man kan avnjuta sol, grill och sociala sammanhang med vännerna. Läget in mot parken gör att lägenheten är både tyst och lugn, trots närheten till stan.

Här bor man med direkt närhet till Centrum med dess utbud av affärer och restauranger. Till Borås Högkola är det endast ca 100 m.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norrmalm

Norrmalm är ett populärt område med närhet till det mesta! Området tillhör stadsdel Norr i Borås.

Affärer och service

På gångavstånd finns Knalleland med bra shoppingmöjligheter, flera matbutiker och stadskärnans utbud av restauranger, caféer, butiker och kultur.

Skolor

Bara några minuter bort finns Högskolan, Bergdalskolan med årskurserna F-6, Engelbrektsskolan med årskurserna F-6 och flera förskolor.

Kommunikation

Goda bussförbindelser mot centrum.

Fritid

Nära till fin natur i Kypeskogen med friluftsanläggning där man kan njuta av vedeldad bastu, ett dopp i sjön, ett träningspass i utomhusgymmet eller av en promenad i något av de många motionsspåren.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.