Kyrkogårdsgatan 17

Kyrkogårdsgatan 17


Borås

Kyrkogårdsgatan 17Borås

Stor och ljus tvåa på Druvefors - Med en stor inglasad balkong med utsikt mot viskan!

Välkommen till denna fantastiska 2:a om 70 kvadratmeter i det centrala och eftertraktade området Druvefors.

Med en förtjusande utsikt mot Viskan, en ljus och luftig öppen planlösning och en generös balkong med plats för utemöbler, erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av komfort och närhet till stadens puls.

Vardagsrummet erbjuder generösa ytor, vilket ger dig möjligheten att skapa ett extra rum och omvandla lägenheten till en trea. Denna flexibilitet ger dig utrymme att anpassa boendet efter dina specifika behov och önskemål.

Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. I byggnaden finner du en hiss för enkel åtkomst, ett övernattningsrum och en avkopplande bastu.

I det eftertraktade området Druvefors bor du med gångavstånd till alla bekvämligheter. På bara fem minuters promenad når ni stadens pulserande centrum, med dess prisbelönta restauranger, mysiga caféer och mångsidig shopping. Kommunikationerna är utmärkta med bussar och välutbyggda cykelbanor som gör det enkelt att ta sig runt. För pendlaren med bil är läget också idealiskt, med snabb tillgång till RV40. Området erbjuder även kommunala förskolor och grundskolor.


Boarea
70 kvm
Avgift
4 995 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
6 (Hiss finns)
Såld
2023-11-10

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Kyrkogårdsgatan såldes av oss 2023-11-10. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Kyrkogårdsgatan.

Boka värdering
Diana Kowalska
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad