Nolhagagatan 63

Nolhagagatan 63

Slutpris

1 450 000 kr


Sjöbo— Borås

Nolhagagatan 63


Slutpris
1 450 000 kr

Sjöbo— Borås

En lägenhet med WOW-känsla!

Söker du en lägenhet med WOW-känsla så kan detta vara tillfället du väntat på! Nu finns en unik möjlighet att förvärva en superfin 3:a på Sjöbo. Bostaden är totalrenoverad under 2022 med nytt kök, badrum och övriga ytskikt. Materialvalen är snygga och påkostade! Trevlig inglasad balkong med en härlig utsikt över innergården. Grönskande innergård med grillplats, lekplats och flera parkbänkar att disponera för föreningens medlemmar. 2018 färdigställdes ett gym i trappuppgång 67, där föreningens medlemmar kan träna för endast 75 kr/mån. Föreningen brukar ordna så att alla med bil har tillgång till en parkeringsplats. Detta är en stabil och välskött förening med god ekonomi.

Hall med bra avhängningsmöjligheter, rymligt vardagsrum med plats för möblemang på det sätt man finner passande, två generösa sovrum, stilrent badrum med tvättavdelning och ett supersnyggt kök i naturens färger som ger en mjuk och lugnande känsla. Exklusiva vitvaror från bl. a. AEG. Inbyggnadsugn med flera funktioner för den matlagningsintresserade. AEG kompakt och inbyggd vinkyl med trähyllor. Flexibel förvaring för en mängd olika flaskor. Champagne eller prosecco - i den här vinkylen kan du förvara flaskor av olika storlekar och former.

Här bor man med några få minuters bilväg från både Knalleland och centrum med utmärkta bussförbindelser ca 6 minuters mellanrum. Gångavstånd till grönområden och Öresjö med badplats. Även nära till Sjöbo Torg med mataffär, pizzeria, postombud, apotek, vårdcentral, bibliotek & grundskola m.m.

Varmt välkomna att boka in er på visning!
/Edin Vatres, Mäklarhuset


Boarea
75 kvm
Avgift
4 180 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-10

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Nolhagagatan såldes av oss 2023-01-10. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Nolhagagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.