Östra Älmevägen 8

Östra Älmevägen 8

Slutpris

1 925 000 kr


Bosnäs— Borås

Östra Älmevägen 8


Slutpris
1 925 000 kr

Bosnäs— Borås

Härlig villa med gångavstånd till Bosjön

Välkommen till ett inbjudande hem med naturen som närmaste granne. På ca 10 minuter når du Borås Centrum. Även kort avstånd till Viareds industriområde med flera kända företag inom e-handel, logistik m.m. Kort avstånd till påfarten mot Landvetter och Göteborg.

Det första vi möts av i huset är en trevlig, funktionell och inbjudande hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett välplanerat, trevligt och fint vardagsrum, två sovrum och ett trevligt, praktiskt och fräscht kök med fönster mot tomten, vita skåpluckor och rejäl köksbänk. Badrummet är stort, fräscht och funktionellt med toalett, dusch, kommod, handfat och badrumsskåp. Huset har även en liten, väldisponerad tvättstuga med tvättmaskin.

Till bostaden hör en stor, fin och trevlig altan med lättmöblerade ytor, trädäck och härlig kvällssol samt en stor, takbeklädd och underbar altan med lättmöblerade ytor, trädäck och morgonsol. Från dessa platser kan man betrakta husets stora, härliga trädgårdstomt med välskött gräsmatta, stora gräsytor och många soltimmar.

Goda möjligheter för den som vill bygga ut huset.


Boarea
77 kvm
Driftkostnad
24 136 kr/år
Tomtarea
956 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-09-15

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Östra Älmevägen såldes av oss 2023-09-15. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Östra Älmevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.