Skillingsgatan 57 / Hulta / Borås

Välplanerad 3a

Slutpris
920 000 kr
Boarea
76.5 kvm
Avgift
4 769 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skillingsgatan såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Skillingsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hulta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig och välplanerad 3:a med bra läge i området som ger en fri och avkopplande utsikt över innergården. Hiss finns i huset. Ljust vardagsrum med plats för möblemang på det sätt man finner passande, kök med plats för större matbord, två generösa sovrum, badrum med tvättavdelning. Till föreningen hör gemensam bastu, tvättstuga, festlokal och flera fina innergårdar med lekplatser och gräsytor.

Strax intill finns vacker natur, service såsom flera matbutiker samt goda bussförbindelser mot centrum. Här finns också skolor och förskolor i närheten samt påfart Riksväg 40 mot både Göteborg och Jönköping.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.