Skogshyddegatan 54 / Alideberg / Borås

Välkomna till denna välplanerade 3:a med balkong i västerläge!

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 119 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogshyddegatan såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Skogshyddegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alideberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna välplanerade 3:a med balkong i västerläge! Lägenheten ligger på tredje våning och välkomnas av en rymlig hall med bra förvaring, ett härligt vardagsrum, kök med plats för matgrupp, badrum och två sovrum. Härifrån är det gångavstånd till Knalleland, simarena, djurpark, närbutik intill bostadshus samt några minuters bilväg till centrum. Gångavstånd även till vackra promenadvägar vid Rya Åsar och Kypeskogarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.