Stenbocksgatan 20 - lgh 7 / Nedre Norrmalm / Centrum / Borås / Nyproduktion

Fin nybyggd 2:a med kanonläge!

Brf Renen
Pris
1 650 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
ca 67,6 kvm
Avgift
4 199 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns)
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

Söker Du ett charmigt boende?
Nu byggs fastigheten på Stenbocksgatan 20 om till 15 st fina och moderna lägenheter med ljusa och bra materialval. Inom kort gångavstånd hittar Du bland annat Borås Högskola, Centralstationen & Resecentrum samt stadskärnans utbud av restauranger, shopping och nöje!

Denna lägenhet är en fin och rymlig 2:a om 67,6 kvm på våning 1 av 2. Balkong mot Vennerbergsgatan, välutrustat kök, ljust sovrum med stor klädkammare, helkaklat badrum med dusch och möjlighet till tvätt/torktumlare. Stor hall, lägenhetsförråd, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum/matsal.

Fastigheten renoveras nu och byggs om till 15 charmiga bostadsrätter, var och en med sin egen planlösning! I hallen ligger klinker vid entrén, vardagsrum, sovrum och kök får parkettgolv. Lägenheterna är ljusa med vitmålade väggar. Alla har Marbodalkök med vita, klassiska spegelluckor, rostfria vitvaror av hög kvalité - här finns varmluftsugn, induktionshäll, fläkt med rostfri kåpa, diskmaskin m.m. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och golvvärme (el), här finns duschhörna med vikbara glasdörrar, kommod med handfat, spegel och belysning, toalett samt handdukstork. Infällda spotlights i taket. Förberett för tvättmaskin. Garderober och/eller klädkammare finns i anslutning till sovrum. 12 av lägenheterna har balkong eller stor terrass. Flera av lägenheterna har förråd/klädkammare i lägenheten, samtliga lägenheter har förråd i källarplanet. Givetvis är fiber installerat!

I huskroppen med de 12 nybyggda lägenheterna kommer hiss att installeras. I fastighetens gemensamma entré finns barnvagnsrum, i den gemensamma källaren finns tvättstuga med två torkrum, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Möjlighet finns att hyra parkeringsplats.

Läget är centralt och förutom stadens utbud finns här även mataffärer, gym, Simonsland och Knallelands shoppingområde i närheten. Byggnationen pågår för fullt och förväntat tillträde är 20 februari 2019.

Kontakta Mäklarhuset för visning och mer info! Varmt välkomna / Helna & Andreas

Bilderna nedan är från fastigheten under byggnationen och är från flera olika lägenheter.

Bilder
Sponsrade länkar
Kanonläge!
Exempelbild kök
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Planritning
Visa alla 6 bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkommen in! Rymlig hall med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Infällda spotlights i taket. Plats finns för sko- och hatthylla, byråer och dylikt. Ytterligare förvaringsmöjligheter erbjuds i en garderob. Här står lägenhetens städskåp.
 • Vardagsrum
  Ljust vardagsrum med matsalsdel, i öppen planlösning mot kök. Parkettgolv och vitmålade väggar. Balkong och två fönster mot baksidan/entrén.
 • Kök
  Kök från Marbodal med klassiska vita spegelluckor. I köket sitter spotlights i taket, golvet är av ekparkett, väggarna är vitmålade och som stänkskydd sitter kakel ovanför en mörk bänkskiva. Utrustning: högskåp med inbyggnadsmicro samt inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.
 • Sovrum med klädkammare
  Ljust sovrum med vitmålade väggar och ekparkett. Här finns en rymlig klädkammare inredd med fast monterade hyllor och klädstång.
 • Badrum
  Badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv med elvärmeslingor. Infällda spotlights i taket. Badrummet är utrustat med en vit kommod med handfat, ovanför sitter spegel med belysning, toalett, vattenburen handdukstork, duschhörna med vikbara dörrar i glas samt fast takmunstycke och löst duschhandtag. Förberett för tvättmaskin och torktumlare i pelare.
 • Förråd
  Förråd i anslutning till hallen. Parkettgolv, vitmålade väggar.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  ca 67,6 kvm (Boareauppgifter enligt ekonomisk plan)
 • Boarea ej uppmätt pga nyproduktion
 • Rum
  2 (1 sovrum)
 • Våning
  1 av 2
 • Tillträde
  20 februari 2019
Balkong
 • Balkong om ca 7 kvm, österläge mot Vennerbergsgatan.
Ekonomi
 • Avgift
  4 199 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften ingår värme, vatten, sophantering och tillgång till gemensamma ytor.
 • Kommentar, månadsavgift
  Bostadsrättinnehavaren tecknar eget abonnemang för hushållsel samt för bredband/IP-telefoni/TV. Uppskattad kostnad för bredband/IP-telefoni och TV 230 kr/månad. Hushållsel uppskattas till ca 425 kr/månad. Hemförsäkring tecknas av bostadsrättsinnehavaren med tillägg för bostadsrätt.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  6,3760
 • Andel av årsavg.
  6,3760
 • Andelstal insats
  6,3760
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Renen
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier