Tåmarksgatan 2

Tåmarksgatan 2

Slutpris

1 000 000 kr


Trandared— Borås

Tåmarksgatan 2


Slutpris
1 000 000 kr

Trandared— Borås

2:a på populära Trandared med bra läge!

Välkommen till denna charmiga och rymliga tvårumslägenhet belägen på populära Trandared med ett toppenläge. Denna bostad är även ett självklart val för dig som vill skapa ditt eget drömhem, med möjlighet att sätta din personliga prägel på varje detalj.

Lägenheten välkomnar dig med en ljus och härlig atmosfär, där stora fönster släpper in generösa mängder naturligt ljus och skapar en trivsam plats för dig att bo. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för social samvaro eller avkoppling, med möjlighet att inreda helt efter dina egna önskemål och behov.

Köket är funktionellt, men med potential för uppgraderingar för att matcha din personliga stil. Här finns utrymme att skapa en inspirerande matlagningsmiljö där kreativiteten kan flöda fritt. En charmig matplats inbjuder till trevliga måltider och sociala stunder. Sovrummet är rymligt och ljust, med gott om plats för en stor säng och förvaringsmöjligheter. Här finns möjlighet att skapa en fridfull oas där du kan återhämta dig efter en hektisk dag.

Det som verkligen gör denna lägenhet unik är dess närhet till bekvämligheter. Busslinjen stannar direkt utanför dörren, vilket gör pendling enkelt och bekvämt. I närområdet hittar du även en matbutik, frisör, bageri, postombud och pizzeria, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

Trandared är känt för sin trevliga atmosfär och gemenskap, och med denna lägenhet får du chansen att bli en del av detta pulserande samhälle. Här finns också grönområden så som populära Kransmossen som inbjuder till avkopplande promenader eller aktiviteter utomhus.

Sammanfattningsvis erbjuder denna charmiga tvåa en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem på med närhet till alla bekvämligheter. Ta chansen att forma denna bostad efter dina egna önskemål och njut av det bekväma och aktiva livet i Trandared!


Boarea
55 kvm
Avgift
2 940 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3,5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2024-03-31

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Tåmarksgatan såldes av oss 2024-03-31. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Tåmarksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.