Vindelgatan 48a / Byttorp / Borås

Välplanerad och ljus 3:a på populära Byttorp!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 337 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vindelgatan såldes av oss 2019-09-22. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Vindelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Byttorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Byttorp finner du denna välplanerade lägenhet om 3 rok. Detta är en välvårdad lägenhet med fina ytor, perfekt för den som vill modernisera upp efter egen smak. Balkong med högt och fint läge som erbjuder sol från tidig eftermiddag till kväll, och charmiga dubbeldörrar i vardagsrum är några saker som gör denna lägenheten riktigt trevlig. Flexibelt tillträdesdatum för köparen!

Fiber via Bredbandsbolaget / Telenor. 250m/bit ingår i avgiften!

Bra planlösning samt ett vardagsrum som rymmer plats för både rejäl soffgrupp och matsalsbord.

Som boende på Vindelgatan 48a tillhör man trivsam och ordningsam förening med god ekonomi. Här bor man med direkt närhet till ICA Byttorp, konditori, frisör m.m. I området finns dessutom fina promenadvägar, bad och fiske i Byttorpssjön. Goda bussförbindelser mot centrum och nära till påfart Rv 40.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Byttorp

Området Byttorp är en del av stadsdel Väster - en mysig och populär stadsdel bra beläget i stans nordvästra del.

Affärer & Service

Byttorp erbjuder bl.a. frisör, bageri och flertalet matbutiker, bland annat ICA Byttorp som är placerad mitt i stadsdelen och Netto som är placerad utmed Alingåsvägen.

Fritid

Här har man närhet till sjön Kolbränningen där man sommartid kan avnjuta ett bad och runt sjön finns även härlig natur som erbjuder fina promenadstråk och mysiga grillplatser.

Kommunikation

Byttorp har mycket bra bussförbindelser till centrum. För den som pendlar kan man på bara några minuter ta sig till Riksväg 40 mot Göteborg och Jönköping.

Skolor

I utkanten av Byttorp finns flertalet förskolor och däremellan finns Byttorpsskolan som erbjuder årskurserna F-6. Skolan ligger med närhet till grönområden och flertalet lekplatser.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.