Rådjursgatan 2

Rådjursgatan 2

Slutpris

4 025 000 kr


Brämhult— Borås

Rådjursgatan 2


Slutpris
4 025 000 kr

Brämhult— Borås

Trivsam villa i gott skick - trevlig planlösning i 4 etage!

Varmt välkomna till denna trivsamma och välplanerade villa med lugnt och fint läge! Villan är rymlig och erbjuder plats för en stor familj eller för den som vill ha ett hemmakontor. Här finns ett ljust och luftigt vardagsrum med plats både för större soffgrupp, matsalsdel och läshörna, 3 fina sovrum, ett trivsamt kök med matplats, ett allrum och ett stort kontor/sovrum med rymlig klädkammare. Ett helkaklat badrum med badkar finns intill sovrumsavdelningen, i tvättstugan finns helkaklad dusch och bastu. Gästtoalett vid entrén. I källardelen finns ett rum som tidigare använts som kontor, här finns också gott om förvaringsmöjligheter i ett stort förråd med källaringång och även i pannrummet finns gott om utrymme. Lättskött trädgård med altan i härligt solläge, delvis under tak. Stor, asfalterad infart, carport med förråd och plats för två bilar.

På Rådjursgatan har man närhet till skola, förskola och mataffärer samt goda bussförbindelser mot centrum. Endast någon minut bort finns Ymergårdens härliga friluftsområde med fina motionsspår och skidspår samt tennisbanor och idrottsplats . Nära även till påfart Riksväg 40 mot både Jönköping och Göteborg.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
117/117 kvm
Driftkostnad
37 689 kr/år
Tomtarea
847 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2017-02-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.