Inägovägen 9 B / Bredared / Borås

Välskött och rymlig 3:a med härlig balkong

Slutpris
830 000 kr
Boarea
77.5 kvm
Avgift
4 757 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Inägovägen såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Bredared samt även på Inägovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Inägovägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket trevlig och välplanerad lägenhet om 3 rum och kök. Härlig uteplats på den möblerbara balkongen som har eftermiddag och kvällssol.

Nytt snyggt kök från 2016 som ligger i en öppen planlösning med det rymliga vardagsrummet. Badrummet renoverades 2016 i samband med stambyte. Två rymliga sovrum.

På innergården finns det ett stort inglasat uterum samt en grillplats utomhus som föreningens medlemmar kan nyttja med glädje.
Gångavstånd till busshållplats, lekplats, dagis & skola. På kort avstånd ligger fina motionsslingor skytteföreningen och inte minst golfbanan och dess trevliga restaurang.

Barnvänligt och trivsamt boende med 15 minuters bilfärd till Borås.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.