Boråsvägen 24 / Dalsjöfors / Borås

Charmigt 20-tals hus i fint skick!

Slutpris
2 570 000 kr
Boarea/biarea
110/79 kvm
Driftkostnad
35 800 kr/år
Tomtarea
1 391 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-02
Bostaden är såld!

Denna villa på boråsvägen såldes av oss 2019-10-02. Se alla våra försäljningar i Dalsjöfors samt även på boråsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalsjöfors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga 20-tals villa med en bra planlösning för barnfamiljen. Villan är till största del renoverad under de senaste 10-15 åren med bland annat dränering utförd, bergvärme, nyare kök/badrum, fönster samt ytskikt. Här erbjuds 3st samlade sovrum på övre plan samt badrum på de två inredda våningarna i huset. Källardelen inrymmer praktiska ekonomiutrymmen och en rejäl tvättstuga i gott skick.

Stor tomt som inbjuder till lek och spring.

Här bor man med ett centralt läge i Dalsjöfors med närhet till förskola, skola, mataffär med mera.

Huset är besiktigat vilket innebär att samtliga intressenter erhåller besiktningsprotokoll vid visningstillfället.

Välkomna att boka in er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Dalsjöfors

Ca 13 km sydost om Borås finns samhället Dalsjöfors - en mycket trevlig ort belägen utmed Stora Dalsjön.

Skolor

I Dalsjöfors finns två skolor med klasserna F-3, Tummarpsskolan och Kerstinsgårdskolan. För åldrarna 4-9 finns sedan Dalsjöskolan. I samhället finns även två förskolor.

Fritid

Här finns också en aktiv idrottsförening GOIF, Dalsjöbadet, Dalsjöfors tennis, Dalsjöfors Hälsocenter, Dalsjöhallen med bland annat gym och Dalsjöfors Brottarklubb. I samhället finns Stora Dalsjön med fin badplats, härliga promenadvägar, Dalsjöforsparken, scoutgård m.m. Dalsjöfors är ett levande samhälle med stark företagsanda och engagerade invånare, varje år anordnas t.ex "Toarpakampen".

Kommunikation

Tack vare sin placering i närheten av RV 40 är samhället ett perfekt område för den som pendlar men ändå inte vill bo "mitt i stan". Ca 15 minuter med bil tar du dig från Dalsjöfors till centrala Borås. För den som istället vill ta bussen går täta och bra avgångar.

Affärer och service

Dalsjöfors har en välutbyggd servicenivå med bland annat flera matbutiker, pizzeria, restaurang, vårdcentral, folktandvård, blomsterhandel, bank m.m.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.