Dotorpsgatan 64 C

Dotorpsgatan 64 C

Slutpris

240 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Dotorpsgatan 64 C


Slutpris
240 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Fräsch tvåa på andra våning

Med ett toppläge nära såväl resecentrum som centrum ligger denna mycket trivsamma och välplanerade tvåa belägen på andra våning på Dotorpsgatan 64C. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt och en ljus och luftig känsla. Köket har uppdaterats under senare år med nya luckor från Ballingslöv, stänkskydd i grått och nya vitvaror inkl. diskmaskin. I vardagsrummet ligger en vacker fiskbensparkett i original, härifrån nås även överbyggd balkong i soligt söderläge. Lägenheten inrymmer även hall med garderobsförvaring, sovrum med plats för dubbelsäng och toalett/dusch med kaklade väggar. Från hallen nås dessutom en rymlig klädkammare med hyllförvaring, detta utrymme kan även utgöra ett mindre hemmakontor för den som önskar. Till lägenhet hör rymligt vindsförråd samt källarförråd, i källaren finns också tillgång till gemensam tvättstuga.

Aktiv förening som under 2021-2022 utfört ett omfattande ventilationsarbete vilket har genererat ett bättre inomhusklimat. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägget, bredband (fiber) och tv via Telia. En promenad på 10 minuter tar dig till antingen Ranten-området med resecentrum, restauranger och mataffär alternativt centrums utbud av butiker och caféer.

Välkommen på visning av ditt nya hem, möjlighet finns att överta lägenheten så snart ett medlemskap i föreningen är godkänt.


Boarea
56.5 kvm
Avgift
4 972 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-30

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Dotorpsgatan såldes av oss 2024-01-30. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Dotorpsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.